Filtrera Hotell

Pris: 75-4836 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Chiang Mai

Hitta de bästa hotellen i Chiang Mai, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 100 hotell i Chiang Mai. Inga hotell har filtrerats bort!
från 75kr.

Flera omtyckta restauranger i Chiang Mai ligger inom ett gångavstånd till det mycket billiga hotellet New Mitrapap Hotel. Det är nära Wat Chiang Man som detta 2-stjärniga hotell finns med rum från 75 svenska kronor och uppåt.

från 102kr.

På FX Hotel Royal Panerai, Chiang Mai bor ni mycket billigt och har nära till en hel del omtyckta matställen i Chiang Mai. Boendet har tre stjärnor i hotellstandard och är beläget nära Wat Chiang Man med en pirslapp från 102 SEK per dygn.

från 108kr.

Nära Wiang Kum Kam är hotellet Oasis Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Nawarat Bridge och Kawila Boxing Stadium. Hotellet har en 3-stjärnig standard och det är verkligen bland de billigaste hotellen i Chiang Mai.

från 113kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Chiang Mai City Arts & Cultural Center och hotellrum med standardutrustning du kan tros vara i behov av. På hotellet Inspire House Hotel kan du under lågsäsong få hotellrum från 113 kronor.

från 139kr.

På Chiang Mai Resort & Spa bor du mycket billigt och har inte långt till en mängd omtyckta restauranger i Chiang Mai. Detta hotell har 3 stjärnor i standard och påträffas i Chiang Mai (Chang Moi) med en kostad från 139 kronor per natt.

från 143kr.

Med kort avstånd till sevärdheterna Museum of World Insects and Natural Wonders och Doi Suthep-Pui National Park hittar du ett 2-stjärnigt hotell vid namn Hub 53 Chiang Mai House som anses vara relativt vardagligt. Boendet finns längs Chon Pra Tan Road Suthep nära Chiang Mais nationalmuseum.

från 149kr.

Nära Chiang Mais nationalmuseum och inte långt bort från sevärdheterna Mae Ping River och Chiang Mai National Museum finnes Pattara Place. Hotellet har en tvåstjärnig klass och hör verkligen till de boende i Chiang Mai som är vänligast mot plånboken.

från 153kr.

Eco Resort Chiang Mai, ett hotell som tycks vara väldigt billigt och har bekvämligheter som t.ex. massagebehandling, restaurang och pool (utomhus). Boendet stöter du på längs gatan Bumrungrad Road Tambon Watkate Muang som går nära Chiang Mai City Arts & Cultural Center och med en standard på tre stjärnor.

från 164kr.

Bossotel Chiang Mai är ett 3-stjärnigt hotell med gym som ger möjligheten till att träna under din vistelse i Chiang Mai. Exempel på det som finns i de väldigt billiga rummen på hotellet är safebox och minibar, och priserna för dem ligger från 164 svenska kronor och uppåt.

från 164kr.

Det företagsvänliga hotellet Tarin Hotel har 3 stjärnor i klass och finns på vägen Moo Superhighway. Du kan bli hotellgäst från 164 kronor och det finns bland annat företagscenter och kemtvätt att använda.

från 167kr.

Nära sevärdheterna Wat Chedi Luang och Maesa Elephant Camp ligger FX Hotel Royal Peninsula, Chiang Mai, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att slarva med kvalitén. Du finner boendet längs gatan Assdathorn Road Sriphoom nära Wat Chiang Man.

från 171kr.

Holiday Garden Hotel & Resort Chiang Mai är ett hotellboende beläget nära Chiang Mais nationalmuseum och inte långt ifrån sevärdheterna Museum of World Insects and Natural Wonders och Doi Suthep-Pui National Park. Hotellet har en trestjärnig klass och hör till de billiga boendena i staden.

från 178kr.

Det företagslämpade hotellet Green Lake Resort & Spa har 4 stjärnor i standard och hittas intill Moo Cholapatarn Rd. Du kan bli gäst från 178 kr och det finns till exempel konferensrum och kemtvätt att använda.

från 180kr.

Nära sevärdheterna Three Kings Monument Square och Wat Chiang Man hittar du Mercure Chiang Mai, ett 3-stjärnigt hotell som är vardagligt utan att slarva med kvalitén. Du hittar detta boende längs med vägen Chanpuak Road Sri Poom Muang District nära Chiang Mais nationalmuseum.

från 180kr.

En kort bit från The Small Chiang Mai finnes de välbesökta sevärdheterna Art in Paradise, Chiang Mai 3D Art Museum och Maesa Elephant Camp. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och ni stöter på det längs med gatan Ta Pae Rd Amphur Muang i Chiang Mai.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Chiang Mai

Karta över Chiang Mai med hotell