Filtrera Hotell

Pris: 161-1923 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Koh Lanta

Hitta de bästa hotellen i Koh Lanta, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 25 hotell i Koh Lanta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 161kr.

Med faciliteter som t.ex. restaurang, bar och pool (utomhus) är Long Beach Chalet ett fräscht och mycket billigt boende med rum från 161 svenska kronor och uppåt. Detta boende har en standard på två stjärnor och ligger i Ko Lanta (Saladan) i Koh Lanta.

från 167kr.

För bra havsläge i Koh Lanta kan Lanta Riviera Resort som är stationerat precis intill beachen vara ett tänkvärt val. Det trestjärniga hotellet ligger vid vägen Moo Saladan med priser från 167 kronor.

från 223kr.

Lanta New Beach Bungalows är ett hotell som anses vara mycket billigt och är utrustat med sådana faciliteterna som anses vara grundläggande. Detta boende har 3 stjärnor i klass och ni hittar det vid vägen Moo Saladan vid havet.

från 225kr.

Mycket nära till ett bad i havet får ni på Lanta Manda som hittas nära stranden i Koh Lanta. Boendet har ett pris från 225 kronor och du stöter på det trestjärniga boendet längs med M T Saladan.

från 340kr.

Sandstranden i Koh Lanta påträffas precis intill Twin Bay Resort. Det är på Moo Saladan som du hittar detta boende med tre stjärnor och till ett pris från 340 SEK.

från 418kr.

Lanta Klong Nin Beach Resort är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 418 SEK per natt. Detta boende är billigt och du finner det nära Klong Nin Beach i Koh Lanta.

från 434kr.

Detta hotell Lanta Pavilion Resort har ett kort avstånd till stranden i Koh Lanta. Strandhotellet har en standard på två stjärnor, finns på gatan Moo Saladan och har en kostnad från 434 kronor.

från 442kr.

Detta hotell Lanta Nice Beach Resort har inte långt till badstranden i Koh Lanta. Detta strandhotell har en standard på tre stjärnor, är stationerat på gatan Moo Ko Lanta Yai och har ett pris från 442 SEK.

från 464kr.

Lanta Palm Beach Resort är stationerat inte långt ifrån stranden i Koh Lanta med perfekt utgångspunkt för att sola. Hotellet är trestjärnigt och är beläget längs med gatan Moo Saladan med ett pris från 464 svenska kronor.

från 528kr.

Royal Lanta Resort & Spa är ett omtyckt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra betyg. Detta hotell är stationerat i Ko Lanta (Saladan) längs med gatan Moo Klong Dao Beach Saladan Koh Lanta Yai i Koh Lanta.

från 542kr.

Lanta Resort är ett hotell som är försett med bekvämligheter som bara anses vara grundläggande. Boendet finner du utmed gatan Moo Saladan som är belägen i Ko Lanta (Saladan) och med en klass på 3 stjärnor.

från 637kr.

Med bekvämligheter som exempelvis utomhuspool, restaurang och pub är Lanta Palace Resort And Beach Club ett prima boende med hotellrum från 637 SEK. Ni stöter på hotellet nära Klong Nin Beach i Koh Lanta med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 823kr.

För mycket bad i Koh Lanta kan Rawi Warin Resort and Spa som finns precis intill sandstranden vara ett möjligt val. Det är längs med vägen Moo Lanta Yai Island som ni finner detta badvänliga boende med fyra stjärnor och till ett pris från 823 kr per hotellrum.

från 905kr.

Nära Klong Dao Beach och nära sevärdheterna Lanta Old Town och Long Beach ligger Lanta Pura Beach Resort. Det är ett trestjärnigt hotell och hotellets pris tillhör det mellersta prissegmentet.

från 943kr.

Nära till en bra solplats bjuder Amantra Resort And Spa på som är stationerat precis intill badstranden i Koh Lanta. Det trestjärniga boendet påträffas på gatan M..Koh Lanta Yai E.Koh Lanta med en kostnad från 943 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Koh Lanta

Karta över Koh Lanta med hotell