Filtrera Hotell

Pris: 65-28269 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Koh Samui

Hitta de bästa hotellen i Koh Samui, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 251 hotell i Koh Samui. Inga hotell har filtrerats bort!
från 65kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på två stjärnor nära Stora Buddha-statyn och hotellrum med standardutrustning ni kan vara i behov av. The Lounge är namnet på hotellet och det går att få ett rum från 65 kr när det är lågsäsong.

från 118kr.

Rich Resort Beachside Hotel finns nära stranden i Koh Samui med superbra plats för att sola. Det är vid vägen M Maret Lamai Beach som du stöter på detta badvänliga hotell med 1 stjärna och till ett pris från 118 SEK.

från 124kr.

Med en enkel klass hittar du hotellrum från 124 kronor på hotellet Ton Rak Residence. Detta boende bedöms vara bland de allra mest billiga hotellen i Koh Samui och ni stöter på det nära Bangrak-stranden i Koh Samui.

från 125kr.

Om bekvämligheter som restaurang, pool (utomhus) och bar är en stor önskan så kan Lamai Buri Resort vara det väldigt billigt hotellet för er med en kostnad från 125 svenska kronor per natt. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och finns nära Hin Ta and Hin Yai klippor i Koh Samui.

från 127kr.

Z Hotel Samui, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som är beläget nära attraktionerna Wat Plai Laem och Silver Beach. Detta boende hittas nära Phetch Buncha Thai boxningsstadium längs med vägen Moo Bophut.

från 139kr.

De mest grundläggande faciliteter finner ni på det mycket billiga hotellet Lemon Tree Resort. Detta boende finner du längs med Moo Soi Big Buddha Beach som går nära Stora Buddha-statyn och har en standard på 2 stjärnor.

från 142kr.

Boenden på Samui Beach Resort har inte långt till att kunna sola vid stranden i Koh Samui. Det är på Moo T. Maret Lamai Beach som ni hittar detta solvänliga hotell med två stjärnor och till priser från 142 svenska kronor.

från 143kr.

Detta mycket billiga hotell finns nära Samui Go Kart, har 3 stjärnor i standard och rummen är furnerade med till exempel värdeförvaringsbox, minibar och TV (Lokala kanaler). På Tropical Garden Lounge Hotel är det möjligt att få ett rum på hotellet för 143 kr.

från 149kr.

Det 2-stjärniga strandhotellet Lucky Mother Bungalow Chaweng tycks vara prisvärt och ligger en bit ifrån sevärdheterna Silver Beach och Wat Plai Laem. Det är nära Phetch Buncha Thai boxningsstadium utmed gatan Moo Chaweng Beach som detta boende hittas.

från 151kr.

Samui Native Resort & Spa är ett trestjärnigt hotell i Koh Samui nära Bo Phut Beach. Boendet hittar du på gatan m. Maenam Soi och är ett väldigt prisvärt hotell med en kostnad på 151 kr per rum.

från 151kr.

The Loft Samui är ett 2-stjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget ganska nära sevärdheter som Silver Beach och Aquapark. Det är nära Phetch Buncha Thai boxningsstadium utmed gatan Moo Chaweng Beach som hotellet finns.

från 153kr.

Om bekvämligheter som är det mest väsentliga är ett måste så kan Berghof Resort Samui vara det mycket billigt hotellet för dig med ett pris från 153 svenska kronor per natt. Ni stöter på hotellet nära Wat Lamai i Koh Samui med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 157kr.

The Lipa Lovely Resort är ett väldigt billigt hotell som kostar från 157 SEK per natt och där du kan ta del av faciliteter som pub, restaurang och pool (utomhus). Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och ligger nära Lipa Noi i Koh Samui.

från 157kr.

Detta boende Choeng Mon Beach Hotel and Spa har nära till stranden i Koh Samui. Detta boende har ett pris från 157 svenska kronor och du hittar det trestjärniga hotellet längs med vägen Moo Choeng Mon Beach.

från 164kr.

Det extremt billiga hotellet Wimaan Buri Resort har bekvämligheter som tillexempel massage, restaurang och pool utomhus. Det är nära Phetch Buncha Thai boxningsstadium och vid gatan Moo Bophut som ni finner detta trestjärniga boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Koh Samui

Karta över Koh Samui med hotell