Filtrera Hotell

Pris: 75-4215 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Krabi

Hitta de bästa hotellen i Krabi, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 96 hotell i Krabi. Inga hotell har filtrerats bort!
från 75kr.

Amazon Bungalow är ett 2-stjärnigt hotell utan stor tillgång av faciliteter. Hotellet är bland de billigaste du kan boka och rummen är rustade med det mest viktiga.

från 131kr.

Med ett kort gångavstånd till en hel del populära matställen i Krabi är det extremt billiga Thai Hotel Krabi ett bra hotell. Hotellrummen har ett pris från 131 kr per dygn och det är nära Khao Khanap Nam som du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 140kr.

Swiss Chalet är ett extremt billigt hotell i Krabi med många populära restauranger inom gångavstånd. Boendet har två stjärnor i hotellstandard och finns nära Nopparat Thara Beach med en kostad från 140 kr.

från 186kr.

Pornthep Mansion är ett 2-stjärnigt hotell i Krabi. Hotellet är bland de absolut mest billiga hotellen i Krabi och rummen är försedda med det enklaste.

från 189kr.

Hotellet Happiness Resort är mycket billigt och har de enklaste faciliteterna. Detta boende har 3 stjärnor i klass och ni hittar det längs med gatan M. Ao nang Maung nära Nopparat Thara Beach.

från 189kr.

Det väldigt billiga hotellet Aonang Cliff View Resort har ett pris från 189 kr per rum och har bekvämligheter som till exempel restaurang, gym och utomhuspool. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och finnes nära Ao Phra Nang Beach i Krabi.

från 189kr.

På Koh Kwang Resort hittar du hotellrum från 189 svenska kronor per natt och en hotellstandard på 3 stjärnor. Hotellet bedöms vara bland de mest billiga du kan få tag på och ni stöter på det i Krabi (Nong Thale).

från 195kr.

Nära Nopparat Thara Beach finner du detta 3-stjärniga och väldigt billiga hotell med rum furnerade med standardutrustning. Boendets namn är Noppharat Resort och det går att få tag på ett rum för 195 kronor per dygn.

från 198kr.

Det tvåstjärniga hotellet Ao Nang Sunset har rum till priser från 198 kr per natt. Detta hotell ligger nära Ao Phra Nang Beach i Krabi och det tros vara synnerligen billigt.

från 205kr.

Krabi Romantic House är ett hotell med 3 stjärnor i standard nära Nopparat Thara Beach. Detta hotell är beläget på Moo Aonang Beach Muang och är bland de billigaste valen ni kan hitta i Krabi.

från 206kr.

En hel del omtyckta matställen i Krabi påträffas inom ett kort avstånd till det extremt billiga spahotellet Pavilion Queen's Bay. Det är nära Nopparat Thara Beach som du påträffar detta 4-stjärniga boende med ett pris från 206 svenska kronor.

från 208kr.

Klong Muang Sunset House är ett hotell med 2 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Boendet är synnerligen billigt och rummen är furnerade med bl.a. värdeförvaring, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering.

från 223kr.

Hotellet Thip Residence Boutique Hotel ligger nära Shell Fossil Beach med en standard på två stjärnor. Det är vid vägen Moo Saithai Susanhoi Rd. Muang som boendet är beläget och hör definitivt till de hotell i Krabi som är snällast mot plånboken.

från 223kr.

Krabi Royal Hotel är ett tvåstjärnigt hotell i Krabi nära Khao Khanap Nam. Boendet hittar du på vägen Uttarakti Road Paknam Muang och är ett väldigt billigt val med en kostnad på 223 kronor per natt för ett rum.

från 226kr.

På Green House Hotel bor ni billigt och har nära till många omtyckta matställen i Krabi. Det är nära Khao Khanap Nam som du påträffar detta tvåstjärniga boende med priser från 226 kr per rum och natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Krabi

Karta över Krabi med hotell