Filtrera Hotell

Pris: 113-8552 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Pattaya

Hitta de bästa hotellen i Pattaya, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 153 hotell i Pattaya. Inga hotell har filtrerats bort!
från 113kr.

SeaLite Jomtien Hotel är ett väldigt billigt hotell med de mest betydelsefulla faciliteter. Det är i Pattaya (Södra Pattaya) och längs med vägen Moo Soi Chaiyaphruek Jomtien Tien Rd. Nongprue som ni springer på detta tvåstjärniga boende.

från 129kr.

Sawasdee Sabai är ett hotell beläget i Pattaya (Centrala Pattaya) och inte långt ifrån sevärdheterna Pattaya Beach och Alcazar Cabaret. Med en standard på en stjärna bedöms hotellet vara bland de mest billiga du kan boka.

från 132kr.

Det väldigt billiga hotellet The Siam Guest House kostar från 132 svenska kronor per rum och har bekvämligheter som är det mest väsentliga. Detta hotell har en tvåstjärnig klass och ligger i Pattaya (Pattaya-bukten).

från 141kr.

Sawasdee Sunshine är ett mycket billigt hotell med bekvämligheter som massagebehandling, bar och restaurang. Boendet har en standard på 1 stjärna och ni hittar det i Pattaya (Centrala Pattaya) längs vägen M. Soi Pattaya Nd Road Nongprue Banglamung.

från 142kr.

Drunken Duck Guesthouse är ett extremt billigt hotell med de mest vitala faciliteter. Hotellet är 2-stjärnigt och du stöter på det längs med gatan Soi LK Metro Pattaya i Pattaya (Centrala Pattaya).

från 144kr.

Hotellet AA Guesthouse är väldigt billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Hotellet har två stjärnor i standard och du hittar det utmed vägen Moo Soi Ko Phai Nongprue Banglamung i Pattaya (Centrala Pattaya).

från 149kr.

I Pattaya (Centrala Pattaya) och inte långt från sevärdheterna Tiffany's Show och Alcazar Cabaret finnes Romeo Palace. Med en standard på 3 stjärnor bedöms detta hotell vara bland de allra billigaste hotellen i Pattaya.

från 150kr.

Pattaya Garden Apartments är ett mycket billigt hotell i Pattaya med åtskilliga populära restauranger inom kort avstånd. Detta boende har tre stjärnor i standard och påträffas i Pattaya (Södra Pattaya) med priser från 150 SEK per dygn.

från 151kr.

Bonkai Resort är ett hotell beläget i Pattaya (Södra Pattaya) och nära sevärdheterna Walking Street Pattaya och Big Buddha. Med en standard på tre stjärnor bedöms detta hotell vara billigare än många andra hotell.

från 155kr.

Det väldigt billigahotellet Sawasdee Pattaya är beläget inom kort gångavstånd till en hel del bra matställen i Pattaya. Boendet har 2 stjärnor i standard och ligger i Pattaya (Centrala Pattaya) med en pirslapp från 155 SEK per dygn.

från 159kr.

Passa på och svettas med träningslokalen på det 3-stjärniga Majestic Rooms Jomtien Pattaya när du ej utforskar Pattaya. De extremt billiga rummen har en prislapp från 159 SEK och har det mest nödvändiga för rummen.

från 160kr.

Sawasdee SeaView är ett väldigt billigt hotell i Pattaya med åtskilliga riktigt bra restauranger inom kort gångavstånd. Det är i Pattaya (Pattaya-bukten) som du hittar detta tvåstjärniga boende med en kostad från 160 svenska kronor per rum.

från 175kr.

På Robins Nest Guesthouse bor man extremt billigt och har nära till en hel del omtyckta restauranger i Pattaya. Hotellrummen har priser från 175 svenska kronor och det är i Pattaya (Pattaya-bukten) som man du hittar detta tvåstjärniga boende.

från 175kr.

Det väldigt billiga hotellet Gulf Siam Hotel & Resort Pattaya har bekvämligheter som t.ex. massagebehandling, restaurang och pool utomhus. Detta hotell är trestjärnigt och du stöter på det längs vägen North Pattaya Road i Pattaya (Centrala Pattaya).

från 182kr.

I Pattaya (Centrala Pattaya) och inte långt bort från sevärdheterna Pattaya Beach och Alcazar Cabaret ligger Sawasdee Siam. Det är ett tvåstjärnigt hotell och är ett synnerligen billigt alternativ med en kostnad på 182 kronor per natt för ett rum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Pattaya

Karta över Pattaya med hotell