Filtrera Hotell

Pris: 118-784 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dortmund

Hitta de bästa hotellen i Dortmund, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 15 hotell i Dortmund. Inga hotell har filtrerats bort!
från 118kr.

En liten bit bort från attraktionerna Dortmund Concert Hall och Reinoldikirche ligger A&O Dortmund Hauptbahnhof - Hostel, ett enstjärnigt hotell som är kolossalt primitivt. Det är på vägen Konigswall nära Hansaplatz som du finner detta hotell.

från 335kr.

Prodomo Hotel Dortmund är ett 2-stjärnigt hotell i Dortmund med standardfaciliteter. Detta boende är väldigt billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 335kr.

Hotel Unique Novum är ett hotell med fyra stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell anses vara väldigt billigt och hotellets rum har standardutrustning.

från 435kr.

På Balladins SUPERIOR Hotel Dortmund Airport finner du standardbekvämligheterna och en standard på 4 stjärnor. Hotellet är billigt och rummen är försedda med det mest nödvändiga.

från 440kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och ligger nära flygplatsen där rummen har det vanligaste. Holiday Inn Express Dortmund är hotellets namn och det är möjligt att beställa hotellrum för 440 kronor per rum.

från 445kr.

Landhaus Syburg är ett hotell med 3 stjärnor och torrbastu, pool (inomhus) och bar för hotellets gäster. Boendet är ganska bra i pris och rummen är furnerade med det mest väsentliga.

från 460kr.

Nära Hansaplatz finner ni detta hotell som är trestjärnigt i standard och har hotellrum försedda med bl.a. Internetanslutning, safebox och minibar. På hotellet AKZENT Hotel Koerner Hof är det möjligt att under lågsäsong teckna ett rum från 460 kronor.

från 483kr.

På Ibis Dortmund West hittar du hotellrum från 483 kronor och en standard på 2 stjärnor. Hotellet hittas i Dortmund och det är ej bland de mest prisvärda valen.

från 492kr.

Detta trestjärniga hotell finnes nära Signal Iduna-parken där hotellrummen har det mest viktiga. På hotellet TRYP Dortmund Hotel går det att under lågsäsong boka ett rum från 492 kr.

från 501kr.

Nära Hansaplatz är hotellet Mercure Hotel Dortmund City byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Dortmund Concert Hall och Reinoldikirche. Med en standard på 3 stjärnor bedöms boendet vara enkelt utan att avvisa kvalitén.

från 555kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Reinoldikirche och Dortmund Concert Hall ligger TOP Hotel Esplanade Dortmund, ett 4-stjärnigt hotell som är. Boendet finns nära Hansaplatz längs med gatan Burgwall.

från 635kr.

Det fyrstjärniga hotellet Steigenberger Hotel Dortmund har rum till en kostnad från 635 svenska kronor. Boendet är inte bland de mest prisvärda boendena och du finner det nära Westfalenhalle i Dortmund.

från 668kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som finns nära Hansaplatz med hotellrum som är furnerade med exempelvis safebox, minibar och Internetanslutning. På hotellet Park Inn by Radisson Dortmund kan ni under lågsäsong teckna hotellrum från 668 SEK.

från 709kr.

Om ni tänkt bo romantiskt i Dortmund så kan det fyrstjärniga hotellet Pullman Dortmund eventuellt vara något för dig. Hotellrummen kostar från 709 kr för en sagolik anda och hotellet finns nära Westfalenhalle i Dortmund.

från 784kr.

Det är nära Westfalenhalle på gatan An der Buschmuehle som ni hittar Radisson Blu Hotel Dortmund, ett lyxhotell ut över det normala. Under din lyxiga tid på lyxhotellet kan du få tillträde till lyxfaciliteter som bl.a. torrbastu, pool inomhus och företagscenter.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dortmund

Karta över Dortmund med hotell