Filtrera Hotell

Pris: 115-2188 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Adelaide

Hitta de bästa hotellen i Adelaide, Australien för dig!
Visar 1-15 av 35 hotell i Adelaide. Inga hotell har filtrerats bort!
från 115kr.

Adelaide Motel & Backpackers är ett väldigt billigt boende med ett pris från 115 SEK per hotellrum och där ni kan nyttja bekvämligheter som anses nödvändiga. Hotellet har två stjärnor som hotellstandard och ligger nära Adelaide Festival Centre.

från 175kr.

Ganska nära sevärdheterna Rundle Mall och Glenelg Tram påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Adelaide Travellers Inn - Hostel/Backpacker som bedöms vara någorlunda okomplicerat. Det är på vägen Hutt Street Adelaide SA (Backpacker Hostel) nära Victoria Square som du hittar hotellet.

från 555kr.

På Country Comfort Adelaide bor du väldigt billigt och har inte långt till en mängd omtyckta restauranger i Adelaide. Det är nära Adelaide Central Market som du påträffar detta trestjärniga boende med en kostad från 555 SEK.

från 595kr.

Det 3-stjärniga hotellet Adelaide City Park Motel är ett prisvärt hotell som bara är beläget en bit bort ifrån sevärdheterna Glenelg Tram och Rundle Mall. Hotellet hittas nära Adelaide Central Market längs Pulteney Street.

från 599kr.

Detta trestjärniga boende finns mycket nära de välbesökta attraktionerna Art Gallery of South Australia (AGSA) och Adelaide Botanic Garden. Från 599 kronor per dygn kan ni få ett rum på det billiga Adelaide Paringa Motel nära Rundle Mall i Adelaide.

från 632kr.

Med ett kort gångavstånd till många omtyckta matställen i Adelaide är det billiga The Chifley On South Terrace ett tilltalande hotell. Detta boende har tre stjärnor i hotellstandard och ligger nära Adelaide Central Market med en pirslapp från 632 kronor per dygn.

från 666kr.

Det företagsanpassade Hotel Grand Chancellor Adelaide on Hindley är ett 4-stjärnigt hotell på vägen Hindley Street. Du kan bli hotellgäst från 666 SEK per dygn och det finns till exempel konferenssal och rum för konferens att boka.

från 669kr.

På Plaza Hotel bor du billigt och har väldigt nära till flera omtyckta restauranger i Adelaide. Detta boende har tre stjärnor i standard och ni hittar det nära Adelaide Festival Centre med ett pris från 669 svenska kronor för ett hotellrum.

från 670kr.

Mercure Grosvenor Hotel har en klass på fyra stjärnor och ett gym att svettas i under tiden du är i Adelaide. Exempel på det som finns i de extremt billiga rummen är TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering, och priserna ligger från 670 kronor och uppåt.

från 737kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hotel Grand Chancellor Adelaide on Currie bedöms vara prisvärt och ligger nära attraktionerna Glenelg Tram och Adelaide Botanic Garden. Det är på gatan Currie Street nära Rundle Mall som du finner detta boende.

från 737kr.

Detta trestjärniga hotell påträffas nära de välbesökta turistattraktionerna Aldinga Beach och Glenelg Tram. Det är nära Adelaide Central Market som ni påträffar BreakFree Directors Studio, ett billigt boende med rum från 737 kr.

från 785kr.

Detta lyxhotell med namnet Rockford Adelaide stöter du på längs med gatan Hindley Street nära Adelaide Festival Centre. Under din fantastiska tid på lyxhotellet kan du få tillträde till bland annat torrbastu, utomhuspool och kemtvätt.

från 800kr.

Nära Victoria Square är hotellet Adabco Boutique Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Adelaide Botanic Garden och Glenelg Tram. Hotellet har en 3-stjärnig klass och det tillhör inte de billigare hotellen, utan hör snarare till mellanklassen med en kostnad från 800 kr.

från 805kr.

Ni har nära till flera välbesökta attraktioner som Glenelg Tram och Adelaide Botanic Garden från hotellet iStay Precinct. Detta boende har en standard på fyra stjärnor och ni stöter på det längs med Morphett Street i Adelaide.

från 805kr.

Rydges South Park Adelaide har en klass på 4 stjärnor och en träningsanläggning att svettas i under din vistelse i Adelaide. Exempel på det som finns i de billiga rummen är minibar och AC, och priserna ligger från 805 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Adelaide

Karta över Adelaide med hotell