Filtrera Hotell

Pris: 80-1998 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hyderabad

Hitta de bästa hotellen i Hyderabad, Indien för dig!
Visar 1-15 av 91 hotell i Hyderabad. Inga hotell har filtrerats bort!
från 80kr.

Hotel Royal Grand ligger intill Opp Railway Station, är bra för företag och har en standard på 2 stjärnor. Rummen har ett pris från 80 SEK per natt och på hotellet hittar du bl.a. företagsanpassade tjänster som konferenssal och företagscenter.

från 81kr.

Nära Salar Jung-museet och nära sevärdheterna Sanjeevaiah Park och Snow World stöter du på Ashoka Klaasic. Detta hotell är ett 2-stjärnigt hotell och med ett pris från 81kr per natt är det definitivt ej ett dyrt val.

från 98kr.

Nära Birla Mandir-templet är hotellet Hotel Rajmata byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna ISKCON Hyderabad Sri Radha Madanmohan Mandir och Ramoji Film City. Detta boende är bland de allra billigaste hotellen i Hyderabad och har en standard på två stjärnor.

från 122kr.

Gateway Hyderabad, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som inte ligger långt ifrån sevärdheterna Ocean Park India och ISKCON Hyderabad Sri Radha Madanmohan Mandir. Det är nära Birla Mandir-templet längs gatan Station Road Nampally som detta boende är beläget.

från 129kr.

På Manira Apartment Hotel finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Boendet är bland de allra billigaste hotellen i Hyderabad och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 134kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Rajdhani är utformat för firmor och du stöter på det intill Siddiamber Bazaar. Här företagsfaciliteter som kemtvätt av kläder, rum för konferens m.m. och med en kostnad från 134 kr.

från 149kr.

Siri Elite Serviced Apartments är ett väldigt billigt hotell i Hyderabad med en mängd verkligen bra matställen inom gångavstånd. Hotellrummen har priser från 149 svenska kronor per natt och det är nära Mindspace IT Park som man ni hittar detta 2-stjärniga boende.

från 151kr.

Det 3-stjärniga hotellet Rukmini Riviera har logi till en kostnad från 151 svenska kronor per natt. Det mycket billiga boendet finner du nära Birla Mandir-templet i Hyderabad.

från 163kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Snow World och Sri Ramakrishna Math finnner du hotellet Hotel Balaji Residency som ligger nära Birla Mandir-templet. Hotellet har en 2-stjärnig standard och är ett väldigt prisvärt alternativ med ett pris på 163 kr per natt för ett rum.

från 171kr.

Det 2-stjärniga hotellet Lake View Homes är byggt i Hyderabad (HITEC City) i Hyderabad. Boendet är beläget på gatan Plot No. B Hemalatha Nivas Jubilee Garden Lane Kothaguda och det tillhör de absolut förmånligaste.

från 179kr.

Alpine Glow Residency Sunrise är ett hotell med tre stjärnor i standard i Hyderabad (Begumpet). Ni finner detta boendet beläget intill # a b Lahoti Nagar Shamlal Building och det är verkligen bland de billigaste hotellen i Hyderabad.

från 187kr.

Cosy Banjara Serviced Apartment. är ett 2-stjärnigt hotell i Hyderabad (Banjara Hills). Det är på Manzi Road No. Lane Next Namdhari Kunj som ni påträffar detta boende och hör till de billigaste alternativen du kan hitta.

från 191kr.

Nära Birla Mandir-templet och nära sevärdheterna Ramoji Film City och Lumbini Park finnes Hotel Anmol Continental. Detta boende är ett tvåstjärnigt hotell och är absolut bland de hotell i Hyderabad som är vänligast mot reskassan.

från 191kr.

Det tvåstjärniga hotellet Pagoda Suites är beläget i Hyderabad (HITEC City) i Hyderabad. Du finner det byggt intill gatan Sri Venkata Rama Residency Ayappa Society Madhapur och är ett synnerligen billigt alternativ med en kostnad på 191 kr per natt.

från 191kr.

Ganska nära turistattraktionerna Indira Park och Lotus Pond hittar ni hotellet Falcons Nest som är beläget i Hyderabad (Banjara Hills). Boendet är väldigt billigt och med en standard på två stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Hyderabad

Karta över Hyderabad med hotell