Filtrera Hotell

Pris: 160-2445 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rimini

Hitta de bästa hotellen i Rimini, Italien för dig!
Visar 1-15 av 63 hotell i Rimini. Inga hotell har filtrerats bort!
från 160kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära restauranger i Rimini är det väldigt billiga Hotel Telstar ett tilltalande hotell. Det är i Rimini (Rivazzurra) som detta trestjärniga hotell finns med rum från 160 kronor och uppåt.

från 171kr.

Med ett kort gångavstånd till efterfrågade attraktioner som Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano) och Mercato Cittadino di Rimini kanske hotellet Hotel Bamby ett bra boende. Boendet har en klass på tre stjärnor och du påträffar det utmed Viale Vittorio Veneto Marina Centro i Rimini.

från 182kr.

Ganska nära attraktionerna Arco d'Augusto och Rimini Dolphinarium hittar du Hotel Europa, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att glömma kvalitén. Du stöter på boendet längs gatan Viale Amerigo Vespucci nära Tempio Malatestiano.

från 194kr.

Hotel Fra i Pini är ett billigt hotell med de viktigaste bekvämligheterna. Detta hotell är trestjärnigt och ni hittar det utmed gatan Viale Iseo Pedrizzi Viserbella di Rimini i Rimini (Viserbella).

från 220kr.

3-stjärniga hotellet Hotel Principe di Piemonte finner du i Rimini (Miramare) i Rimini. Du hittar det intill vägen Viale Principe Di Piemonte och med ett lågt pris på 220 kronor per rum.

från 221kr.

Boendet Hotel LaMorosa har nära till sandstranden i Rimini. Det trestjärniga boendet finns längs med vägen Via Dati med en kostnad från 221 kronor.

från 228kr.

På det billiga hotellet Hotel Morolli får ni möjligheten att utnyttja bekvämligheter som är det enklaste till en kostnad från 228 kr. Hotellet har en trestjärnig hotellstandard och hittas i Rimini (Viserba).

från 228kr.

En kort promenad från Helvetia Parco hittar du de välbesökta turistattraktionerna Bagno Egisto 38 och Italy in Miniature. Detta boende är trestjärnigt och du finner det i Rimini längs med Lungomare Porto Palos N. Viserbella.

från 242kr.

Om bekvämligheter som torrbastu, utomhuspool och restaurang är en stor önskan så kan Park Hotel Serena vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 242 kronor per natt. Det är i Rimini (Viserbella) som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 243kr.

Nära Tempio Malatestiano påträffas det omtyckta hotellet Hotel Villa Lalla som fått ett mycket bra betyg av tidigare hotellgäster. Boendets standard är på 3 stjärnor och tillhör de billiga hotellen i Rimini.

från 243kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och ligger nära Augustus båge där rummen har det enklaste. Hotel Savina är namnet på detta hotell och det går att lägga beslag på ett hotellrum från 243 kr under lågsäsong.

från 257kr.

På Hotel Alberta bor ni billigt och har nära till en hel del populära matställen i Rimini. Detta hotell har 1 stjärna i hotellstandard och du finner det i Rimini (Marebello) med en kostad från 257 kronor för en natt.

från 258kr.

Bekvämligheter som gym, massagebehandling och restaurang finner du på det mycket billiga hotellet Hotel Villa Rosa Riviera. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ni stöter på det utmed Viale Vespucci nära Tempio Malatestiano.

från 260kr.

Populära attraktioner som Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano) och Arco d'Augusto ligger en bit bort från boendet DuoMo hotel. Boendet har en hotellstandard på fyra stjärnor och ni påträffar det utmed vägen Via Giordano Bruno i Rimini.

från 266kr.

Hotel Corallo är ett hotell i Rimini med åtskilliga populära matställen inom kort gångavstånd. Hotellet har tre stjärnor i klass och du påträffar det nära Tempio Malatestiano med en kostad från 266 SEK för en natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Rimini

Karta över Rimini med hotell