Filtrera Hotell

Pris: 124-1417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köln

Hitta de bästa hotellen i Köln, Tyskland för dig!
Visar 31-45 av 64 hotell i Köln. Inga hotell har filtrerats bort!
från 538kr.

Senats Hotel, ett hotell med fyra stjärnor i betyg nära City Hall. Det är vid gatan Unter Goldschmied som detta boende är beläget och det hör inte till de billigaste hotellen i staden, utan tillhör snarare mellansegmentet med ett pris från 538 kronor.

från 538kr.

Hotellet Allegro är byggt nära Wallraf-Richartz Museet med en standard på tre stjärnor. Detta hotell finnes vid vägen Thurnmarkt och priset för ett hotellrum anses ej vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell.

från 538kr.

AZIMUT Hotel Koeln City Center är ett 4-stjärnigt hotell med faciliteter som bar, bastu och gym. Boendet anses vara billigt för sin standard och hotellets rum har exempelvis Internetanslutning, värdeförvaring och luftkonditionering.

från 542kr.

Mercure Hotel Köln City Friesenstraße är ett hotell med faciliteter som massagebehandling, restaurang och bar. Detta hotell springer du på vid Friesenstr. som ligger nära Volkstheater Millowitsch och har en klass på 4 stjärnor.

från 556kr.

Hotellet Holiday Inn Cologne Bonn Airport har bekvämligheter som tillexempel gym, restaurang och pub. Detta boende har en standard på fyra stjärnor och ni stöter på det nära Fruktmuseum på gatan Waldstr..

från 567kr.

Ibis Koeln Centrum är ett hotell som är utrustat med sådana bekvämligheterna som bara är grundläggande. Detta hotell har två stjärnor i standard och du springer på det längs med vägen Neue Weyerstr. nära Volkstheater Millowitsch.

från 576kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Premier Park Consul är populärt för affärsresenärer och ni hittar det intill vägen Clevischer Ring. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, företagscenter m.m. och med ett pris från 576 SEK per natt.

från 578kr.

Best Western Hotel Köln, ett hotell som har sådana faciliteterna som bara betraktas vara standard. Boendet har 4 stjärnor i klass och du stöter på det vid vägen Bennoplatz Ecke Olpener Strasse i Köln (Kalk).

från 584kr.

Det företagsanpassade hotellet Mercure Hotel Severinshof Koeln City har fyra stjärnor i klass och hittas på Severinstr.. Rummen kostar från 584 svenska kronor och på hotellet finns bl.a. företagsanpassade tjänster som företagscenter och kemtvätt.

från 584kr.

Det 3-stjärniga hotellet Aparthotel Adagio Köln City har inte ett stort utbud av faciliteter. Detta boendes rum är utrustade med det vanligaste.

från 606kr.

På hotellet NH Köln Mediapark får ni uppleva en standard på fyra stjärnor och rum från 606 SEK per natt. Det inte så billiga hotellet finner du i Köln (Left of Rhine - Old town).

från 617kr.

Detta hotell har 4 stjärnor, är byggt i Köln (Left of Rhine - Old town) och har hotellrum furnerade med bland annat safebox, luftkonditionering och minibar. Ni kan boka ett hotellrum från 617 kronor per natt på hotellet Novotel Koeln City.

från 621kr.

Hotel Lyskirchen är ett hotell som är utrustat med faciliteter som tillexempel torrbastu, gym och pool inomhus. Boendet hittar du längs med vägen Filzengraben som är belägen nära Wallraf-Richartz Museet och har en standard på fyra stjärnor.

från 659kr.

Günnewig Hotel Stadtpalais är ett hotell som är försett med faciliteter som bland annat bastu, pub och restaurang. Hotellet är fyrstjärnigt och ni finner det utmed Deutz Kalker Str. i Köln (Right of Rhine - Trade Fair).

från 663kr.

Det tjusiga lyxhotellet Barcelo Cologne City Center finns vid vägen Habsburgerring , nära Volkstheater Millowitsch. Med gym, bastu och flotta faciliteter blir vistelsen högklassig.

Alternativa resmål...

Om Köln

Köln är Tysklands äldsta storstad, det var faktiskt så tidigt som 50 e.k som staden grundades, detta var alltså under romarriket. Att Rom har varit närvarande i Köln det märks bland annat genom delar av den romerska stadsmuren och den romerska vattenledningen. En utav Kölns största sevärdheter är domkyrkan Kölner Dom, dess magnifika kyrktorn är hela 157 meter höga. Bygget av kyrkan började 1248 men Kölner Dom stod inte färdig förrän 632 år senare. Den som är intresserad utav gamla kyrkor har verkligen kommit till rätt stad, Köln är kyrkornas stad och att ta en promenad genom staden kan gärna kännas som att åka tillbaka i tiden. Ändå har Köln lyckats med konststycket att kombinera gammalt och nytt, dåtid och det moderna på ett otroligt avslappnat sätt.

Hotellen i Köln är både många och billiga. Medelpriset ligger på ungefär 2000 kronor per natt, men man kan hitta ännu billigare hotell som knappt kostar en tusenlapp.

Hotellkarta för Köln

Karta över Köln med hotell