Filtrera Hotell

Pris: 124-1417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köln

Hitta de bästa hotellen i Köln, Tyskland för dig!
Visar 61-64 av 64 hotell i Köln. Inga hotell har filtrerats bort!
från 968kr.

Ett beundrat spa-hotell som mottagit ett superbetyg är Dorint Hotel am Heumarkt Koeln som finns nära Wallraf-Richartz Museet. Det populära hotellet har fem stjärnor i standard och anses absolut inte höra till de billigaste hotellen.

från 992kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet Cologne Marriott Hotel finnes på Johannisstr. , nära Köln-katedralen. Den lyxiga tillvaron ger ett bra lugn med t.ex. kemtvätt och torrbastu.

från 1334kr.

Ett beundrat spahotell är Hyatt Regency Cologne som ni påträffar nära St. Martin-kyrkan och har en mångfald belåtna hotellgäster. Hotellstandarden är femstjärnig för detta hotell och hör inte till de billigaste hotellen i staden.

från 1417kr.

På Excelsior Hotel Ernst kan ni vila upp dig med ljuvliga spaaktiviteter som bastu, spaanläggning och massage. Detta underbara spahotell med fem stjärnor påträffas på vägen Trankgasse Domplatz nära Köln-katedralen.

Alternativa resmål...

Om Köln

Köln är Tysklands äldsta storstad, det var faktiskt så tidigt som 50 e.k som staden grundades, detta var alltså under romarriket. Att Rom har varit närvarande i Köln det märks bland annat genom delar av den romerska stadsmuren och den romerska vattenledningen. En utav Kölns största sevärdheter är domkyrkan Kölner Dom, dess magnifika kyrktorn är hela 157 meter höga. Bygget av kyrkan började 1248 men Kölner Dom stod inte färdig förrän 632 år senare. Den som är intresserad utav gamla kyrkor har verkligen kommit till rätt stad, Köln är kyrkornas stad och att ta en promenad genom staden kan gärna kännas som att åka tillbaka i tiden. Ändå har Köln lyckats med konststycket att kombinera gammalt och nytt, dåtid och det moderna på ett otroligt avslappnat sätt.

Hotellen i Köln är både många och billiga. Medelpriset ligger på ungefär 2000 kronor per natt, men man kan hitta ännu billigare hotell som knappt kostar en tusenlapp.

Hotellkarta för Köln

Karta över Köln med hotell