Filtrera Hotell

Pris: 124-1417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köln

Hitta de bästa hotellen i Köln, Tyskland för dig!
Visar 46-60 av 64 hotell i Köln. Inga hotell har filtrerats bort!
från 666kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger nära Volkstheater Millowitsch med rum som är utrustade med det enklaste. På ibis Styles Koln City kan du beställa ett rum för 666 kr som billigast.

från 676kr.

På Best Western Grand City Hotel Köln (formerly Four Points) hittar du hotellrum från 676 SEK per dygn och en standard på fyra stjärnor. Hotellet påträffas nära Romano-germanska museet i Köln och det är ej bland de mest billiga hotellen.

från 684kr.

På hotellet Park Inn by Radisson Köln Belfortstrasse får ni möjligheten att nyttja faciliteter som t.ex. bar, gym och pool (inomhus) till en kostnad från 684 kronor. Detta boende har fyra stjärnor som standard och ligger i Köln (Left of Rhine - Old town).

från 693kr.

Det populära hotellet Ameron Hotel Regent hittas i Köln (Ehrenfeld). Hotellstandarden för hotellet ligger på fyra stjärnor och tillhör inte samlingen av hotell som är mest billiga i Köln med en kostnad från 693 kr.

från 694kr.

NH Köln City är ett hotell som har faciliteter som bl.a. restaurang, gym och pub. Detta boende är trestjärnigt och du hittar det utmed gatan Holzmarkt nära Wallraf-Richartz Museet.

från 694kr.

The New Yorker HOTEL har en standard på 4 stjärnor och en träningslokal att träna i under ditt besök i Köln. Hotellrummen har priser från 694 SEK per dygn med utrustning som bland annat har TV (Lokala kanaler), safebox och minibar.

från 734kr.

Detta hotell är placerat nära Köln-katedralen, har tre stjärnor i standard och hotellrummen har endast standardutrustning. Boendets namn är TOP CityLine Hotel Koenigshof och det går att få tag på ett rum från 734 kronor per natt.

från 742kr.

Art'otel cologne, by Park Plaza är ett fyrstjärnigt hotell med bekvämligheter som pub, bastu och restaurang. Detta boendes rum är rustade med standardutrustning.

från 772kr.

Det lyxiga spahotellet Dorint An der Messe Köln har lugna spabehandlingar. Det är längs med vägen Deutz Muelheimer Str. i Köln (Right of Rhine - Trade Fair) som du finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 773kr.

Hotel Im Wasserturm är ett drömlikt hotell med fem stjärnor i hotellstandard. Rummen på hotellet har en prislapp från 773 kr för en kärleksfull atmosfär och detta hotell påträffas nära Wallraf-Richartz Museet i Köln.

från 792kr.

Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery Collection är ett omtyckt lyxhotell med standard på 5 stjärnor som fått bra omdöme. Det är ett extremt billigt boende som finns nära Romano-germanska museet vid vägen Kurt Hackenberg Platz i Köln.

från 826kr.

Nära Köln-katedralen finnes det glansfulla hotellet Hilton Cologne, byggt vid Marzellenstr.. Som hotellgäst får ni utnyttja hotellets eleganta faciliter som exempelvis spa, torrbastu och hälsoklubb.

från 876kr.

Radisson Blu Hotel, Cologne är ett populärt lyx-hotell med 4 stjärnor som fått bra vitsord. Detta boende är stationerat i Köln (Right of Rhine - Trade Fair) vid vägen Messe Kreisel.

från 876kr.

Med faciliteter som bl.a. hälsoklubb, bar och massagebehandling är Maritim Hotel Koeln ett trevligt hotell med hotellrum från 876 kronor. Detta boende har en 4-stjärnig hotellstandard och ligger nära Wallraf-Richartz Museet i Köln.

från 967kr.

Nära Volkstheater Millowitsch hittar ni det lyxiga hotellet Pullman Cologne, beläget längs med Helenenstr.. Den lyxiga tillvaron ger en lyxig vistelse med t.ex. företagscenter och torrbastu.

Alternativa resmål...

Om Köln

Köln är Tysklands äldsta storstad, det var faktiskt så tidigt som 50 e.k som staden grundades, detta var alltså under romarriket. Att Rom har varit närvarande i Köln det märks bland annat genom delar av den romerska stadsmuren och den romerska vattenledningen. En utav Kölns största sevärdheter är domkyrkan Kölner Dom, dess magnifika kyrktorn är hela 157 meter höga. Bygget av kyrkan började 1248 men Kölner Dom stod inte färdig förrän 632 år senare. Den som är intresserad utav gamla kyrkor har verkligen kommit till rätt stad, Köln är kyrkornas stad och att ta en promenad genom staden kan gärna kännas som att åka tillbaka i tiden. Ändå har Köln lyckats med konststycket att kombinera gammalt och nytt, dåtid och det moderna på ett otroligt avslappnat sätt.

Hotellen i Köln är både många och billiga. Medelpriset ligger på ungefär 2000 kronor per natt, men man kan hitta ännu billigare hotell som knappt kostar en tusenlapp.

Hotellkarta för Köln

Karta över Köln med hotell