Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 136-143 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1992kr.

Lyxhotellet Hotel Pulitzer, a Luxury Collection Hotel hittas nära Anne Franks hus vid gatan Prinsengracht. Detta boende är perfekt för dig som vill ha en lyxigare vistelse med exempelvis kemtvätt och massage.

från 2041kr.

Ni har inte långt till några välbesökta turistattraktioner som The Jordaan och Anne Frank House (Anne Frankhuis) från hotellet Visseringstaete. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och du finner det längs med gatan Visseringstraat i Amsterdam.

från 2163kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som fått schysta vitsord av tidigare boenden så kan kanske det 4-stjärniga The Dylan Amsterdam vara något för dig. Hotellet är byggt nära Begijnhof på gatan Keizersgracht i Amsterdam.

från 2359kr.

Hotel Seven One Seven är ett fyrstjärnigt hotell som är populärt för bolag och ligger på gatan Prinsengracht. Konferenssal och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har ett pris från 2359 kronor per dygn.

från 2367kr.

Det lyxiga spahotellet Sofitel Legend The Grand Amsterdam har avkopplande bekvämligheter som inomhuspool, hälsoklubb och bastu. Det är nära Torget Dam vid vägen Oudezijds Voorburgwal som ni stöter på detta 5-stjärniga spahotell.

från 2368kr.

Detta lyxhotell med namnet Conservatorium hittar du längs med gatan Van Baerlestraat nära Stedelijk Museum. Under din fantastiska tid som gäst på lyxhotellet kan du njuta av bl.a. torrbastu, företagscenter och hälsoklubb.

från 2666kr.

Om ni önskar bo mysigt i Amsterdam så kan det femstjärniga hotellet De L'Europe Amsterdam eventuellt vara för er. Från 2666 kronor per dygn kan du hitta rum för och hotellet hittar ni nära Blomstermarknaden i Amsterdam.

från 3242kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på fem stjärnor har du endast ett litet avstånd till de populära sevärdheterna Heineken Experience och Vondelpark. Det är nära Den magra bron i Amsterdam som du finner InterContinental Amstel Amsterdam, ett hotell med hotellrum från 3242 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell