Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 106-120 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 897kr.

En kort bit från NH Amsterdam Centre hittar ni de omtyckta sevärdheterna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum). Detta 4-stjärniga hotell finnes på vägen Stadhouderskade i Amsterdam.

från 901kr.

En mängd populära matställen i Amsterdam är byggt inom ett kort gångavstånd till hotellet Nadia Hotel Amsterdam. Rummen har priser från 901 SEK per dygn och det är nära Anne Franks hus som man ni påträffar detta 2-stjärniga hotell.

från 905kr.

Ni har inte långt till några välbesökta attraktioner som Anne Frank House (Anne Frankhuis) och The Jordaan från hotellet Hotel Amsterdam - De Roode Leeuw. Detta hotell är fyrstjärnigt och ni hittar det i Amsterdam vid vägen Damrak.

från 909kr.

Hotellet Ibis Amsterdam Centre har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara vardagligt utan att förkasta kvalitén och hotellets rum har det enklaste och med tillgång till AC.

från 909kr.

I Amsterdam (Apollolaan - Amsterdam RAI) stöter ni på det populära hotellet Novotel Amsterdam City som fått ett mycket prima omdöme av tidigare hotellgäster. Det populära boendet har fyra stjärnor i klass och är en aning dyrare än hotellen i mellanklassen.

från 909kr.

Välbesökta turistattraktioner som The Jordaan och Anne Frank House (Anne Frankhuis) ligger väldigt nära detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Oude Kerk i Amsterdam som ni finner Park Plaza Victoria Amsterdam, ett boende med priser från 909 SEK.

från 936kr.

En kort bit från Hampshire Hotel - Rembrandt Square Amsterdam finnes de välbesökta attraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Heineken Experience. Hotellet har en hotellstandard på fyra stjärnor och du hittar det längs med Amstelstraat i Amsterdam.

från 936kr.

Det företagsanpassade hotellet NH Carlton Amsterdam har 4 stjärnor i hotellstandard och finns intill gatan Vijzelstraat. Företagscenter och större konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 936 svenska kronor.

från 944kr.

Det 4-stjärniga hotellet Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden är anpassat för affärsrörelser och du hittar det på Leidsekade. Du kan bli gäst från 944 kr och det finns exempelvis konferensrum och större konferensrum att nyttja.

från 968kr.

På De Boelelaan finner ni det företagsanpassade hotellet Holiday Inn Amsterdam med en standard på fyra stjärnor. Du kan bli en boende från 968 kronor och det finns bl.a. större konferensrum och konferensrum att använda.

från 994kr.

På Crowne Plaza Amsterdam South hittar du hotellrum från 994 svenska kronor per natt och en standard på 4 stjärnor. Detta hotell är inte bland de mest prisvärda alternativen och du hittar det i Amsterdam (Apollolaan - Amsterdam RAI).

från 1012kr.

Ganska nära attraktionerna Olympic Stadium Amsterdam och Amsterdamse Bos finner du HEM Hotel Amsterdam, ett trestjärnigt hotell som är. Detta boende är beläget i Amsterdam (Overtoomseveld) längs vägen Voorburgstraat.

från 1015kr.

Från NH Caransa har du inte långt till flera omtyckta sevärdheter som till exempel The Rijksmuseum (National Museum) och Heineken Experience. Boendet har en hotellstandard på 4 stjärnor och du hittar det längs med Rembrandtplein i Amsterdam.

från 1039kr.

Det romantiska hotellet The College Hotel har en klass på 4 stjärnor och är ett bra alternativ för en kärleksfull vistelse i Amsterdam. Det är nära Concertgebouw i Amsterdam som ni hittar hotellet och där ni kan hitta rum från 1039 SEK.

från 1078kr.

Det 4-stjärniga hotellet DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station är utformat för firmor och ni stöter på det på vägen Oosterdoksstraat. Kemtvätt och större konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 1078 kronor.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell