Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 31-45 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 445kr.

Hotel Europa 92 har ett väldigt bra utgångsläge, nära till de välbesökta turistattraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum. Detta hotell är trestjärnigt och du stöter på det i Amsterdam intill vägen Constantijn Huygensstraat.

från 448kr.

Ni har inte långt till många populära sevärdheter som The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum från hotellet Hotel Iron Horse. Det är i Amsterdam vid vägen Overtoom som du påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 451kr.

Nära Nieuwe Kerk-museet och inte långt från sevärdheterna The Jordaan och Anne Frank House (Anne Frankhuis) hittar du Hotel Citadel. Boendet är någorlunda billigt och har en klass på tre stjärnor.

från 451kr.

Ibis Styles Amsterdam City - formerly all seasons är ett kärleksfullt och romantiskt boende med tre stjärnor i standard. Det är nära Den magra bron i Amsterdam som du hittar boendet och där du kan boka rum på hotellet från 451 kronor och uppåt.

från 464kr.

Best Western Blue Square Hotel är ett fyrstjärnigt boende med priser från 464 kronor per dygn. Detta hotell finns i Amsterdam (Slotermeer) och det bedöms vara tämligen bra i pris.

från 472kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och påträffas i Amsterdam (Oost-Watergraafsmeer) där hotellrummen har till exempel AC, värdeförvaringsbox och minibar. På Bastion Deluxe Hotel Amsterdam/Amstel kan ni beställa ett hotellrum från 472 kronor som billigast.

från 472kr.

Från Delta Hotel City Center har ni på kort avstånd till några välbesökta turistattraktioner som till exempel The Jordaan och Anne Frank House (Anne Frankhuis). Detta boende är trestjärnigt och ni stöter på det i Amsterdam intill gatan Damrak.

från 472kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor i Amsterdam (Västra Amsterdam) och hotellrum med minibar, safebox och TV (Lokala kanaler). Bastion Hotel Amsterdam/Centrum-Zuidwest är hotellets namn och ni kan få ett hotellrum från 472 SEK per rum.

från 472kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare gäster så kan kanske det trestjärniga Conscious Hotel Vondelpark vara för er. Det är i Amsterdam (Oud-West) längs med vägen Overtoom som ni påträffar detta billiga boende.

från 504kr.

Bastion Deluxe Hotel Amsterdam/Centrum-Noord är ett boende som kostar från 504 kr per dygn och där du kan ta del av faciliteter som är enkla. Boendet har en trestjärnig klass och påträffas i Amsterdam (Norra Amsterdam).

från 512kr.

Lloyd Hotel & Cultural Embassy är ett hotell med 3 stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell anses vara någorlunda bra i pris och hotellets rum har det vanligaste.

från 523kr.

Det 3-stjärniga hotellet Amstel Botel har de mest nödvändiga bekvämligheter. Detta hotell är någorlunda billigt och rummen är utrustade med det enklaste men med förfogande till TV (Lokala kanaler).

från 531kr.

Det romantiska hotellet Hotel City Garden har en klass på tre stjärnor och är ett utmärkt alternativ för en romantisk resa. Rummen på hotellet har en avgift från 531 SEK för en romantisk atmosfär och hotellet finns nära Stedelijk Museum i Amsterdam.

från 534kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är stationerat väldigt nära välbesökta attraktionerna Vondelpark och The Rijksmuseum (National Museum). Det är nära Heineken Experience i Amsterdam som ni stöter på ibis Styles Amsterdam Amstel, ett hotell med priser från 534 kronor.

från 543kr.

Bilderberg Hotel Jan Luyken är ett mysigt och romantiskt hotell med 4 stjärnor i klass. Det är nära Van Gogh-museet i Amsterdam som du påträffar hotellet och där ni har möjligheten att bo på ett kärleksfullt sätt från 543 kronor.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell