Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 46-60 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 543kr.

På hotellet Bellevue Hotel får du leva med en standard på tre stjärnor och ett pris från 543 SEK. Hotellet är byggt nära Oude Kerk i Amsterdam och det anses vara ganska bra i pris.

från 543kr.

Nära Torget Dam och nära sevärdheterna Anne Frank House (Anne Frankhuis) och The Rijksmuseum (National Museum) ligger Hotel De Gerstekorrel. Med en standard på två stjärnor anses hotellet vara någorlunda billigt.

från 543kr.

Det 3-stjärniga hotellet WestCord Art Hotel Amsterdam 3 är ett prisvärt boende som bara ligger en liten bit ifrån sevärdheterna Theater De Roode Bioscoop och The Movies. Du stöter på hotellet längs Spaarndammerdijk i Amsterdam (Västra Amsterdam).

från 543kr.

På det trestjärniga hotellet Hampshire Hotel - Lancaster Amsterdam kan ni få njuta av kärlekenpå bästa sätt i Amsterdam. Från 543 SEK per natt kan ni få rum för och hotellet finner ni nära Artis i Amsterdam.

från 551kr.

Populära attraktioner som House of Bols Cocktail & Genever Experience och Van Gogh Museum ligger inte långt borta från hotellet Apple Inn Hotel. Detta boende är byggt intill vägen Koninginneweg i Amsterdam och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 551kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på 2 stjärnor har ni bara ett litet avstånd till de välbesökta attraktionerna Anne Frank House (Anne Frankhuis) och The Jordaan. Det är i Amsterdam (Västra Amsterdam) som ni påträffar Alp Hotel Amsterdam, ett boende med rum från 551 kr och uppåt.

från 561kr.

På Hotel Avenue har ni mycket nära till flera omtyckta restauranger i Amsterdam. Boendet har 3 stjärnor i klass och påträffas nära Oude Kerk med ett pris från 561 kronor per natt.

från 567kr.

De mest grundläggande faciliteter hittar du på hotellet Hotel Campanile AMSTERDAM ZUIDOOST. Det är i Amsterdam (Amsterdam-Zuidoost) och längs gatan Loosdrechtdreef som ni springer på detta trestjärniga hotell.

från 576kr.

Park Plaza Vondelpark, ett prisvärt hotell med 4 stjärnor som är beläget nära attraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum. Du hittar detta boende längs med vägen Koninginneweg nära Vondelpark.

från 577kr.

Det 4-stjärniga hotellet Golden Tulip Amsterdam West har de mest viktiga bekvämligheter. Hotellrummen är försedda med standardutrustning men med luftkonditionering.

från 582kr.

Det trestjärniga hotellet WestCord City Centre Hotel Amsterdam finner du nära Nieuwe Kerk-museet i Amsterdam. Boendet ligger på Nieuwezijds Voorburgwal och kostnaden för ett rum betraktas inte vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell i staden.

från 585kr.

Ramada Apollo Amsterdam Centre är ett väldigt billigt hotell med ett pris från 585 svenska kronor per dygn och där ni kan nyttja faciliteter som gym, torrbastu och bar. Detta boende har fyra stjärnor som hotellstandard och finns i Amsterdam (Västra Amsterdam).

från 586kr.

Hotellet Ibis Amsterdam City West är inte direkt billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Det är i Amsterdam (Westpoort) och längs med vägen Transformatorweg som du springer på detta trestjärniga boende.

från 590kr.

Rembrandtplein Hotel är ett tvåstjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheter som The Rijksmuseum (National Museum) och Anne Frank House (Anne Frankhuis). Det är nära Stopera längs vägen Groenburgwal som boendet hittas.

från 590kr.

Med ett gångavstånd till en mängd omtyckta matställen i Amsterdam är Hotel The Exchange ett lämpligt hotell. Hotellrummen kostar från 590 kr och det är nära Oude Kerk som man du stöter på detta trestjärniga boende.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell