Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 121-135 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1093kr.

NH Barbizon Palace är ett femstjärnigt hotell anpassat för bolag och hittas längs Prins Hendrikkade. Konferenssal och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 1093 SEK per dygn.

från 1127kr.

Ett beundrat hotell är Crowne Plaza Amsterdam City Centre som du finner nära Oude Kerk och har flera nöjda gäster sedan tidigare. Hotellstandarden är fyrstjärnig för detta boende och priset hör till de dyraste i Amsterdam.

från 1159kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet The Convent Hotel Amsterdam - MGallery Collection är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är nära Nieuwe Kerk-museet på vägen Nieuwezijds Voorburgwal som du hittar detta boende i Amsterdam.

från 1160kr.

Från B&B La Vie en Rose Amsterdam har ni inte långt till en hel del populära turistattraktioner som bland annat Anne Frank House (Anne Frankhuis) och The Jordaan. Det är i Amsterdam vid gatan Nieuwezijdsvoorburgwal B som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 1172kr.

Ett omtyckt hotell som fått ett superomdöme är Swissôtel Amsterdam som är beläget nära Chinatown i Amsterdam. Klassen för hotellet är på fyra stjärnor och med ett pris från 1172kr för ett hotellrum tillhör det inte de billigaste hotellen i staden.

från 1326kr.

Nära Oude Kerk stöter du på lyxhotellet Renaissance Amsterdam Hotel, placerat på Kattengat. Detta boende har både företagscenter, gym och en lyxig stämning för hotellets gäster.

från 1329kr.

Efterfrågade turistattraktioner som Anne Frank House (Anne Frankhuis) och Van Gogh Museum finner ni inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Från 1329 kronor per natt kan ni få rum på Banks Mansion nära Blomstermarknaden i Amsterdam.

från 1408kr.

Det företagsanpassade hotellet NH Grand Hotel Krasnapolsky har fem stjärnor i standard och är byggt vid gatan Dam. Här företagsbekvämligheter som företagstjänster, kemtvätt av kläder m.m. och med ett pris från 1408 svenska kronor.

från 1409kr.

Hilton Amsterdam är ett populärt lyxhotell med standard på 5 stjärnor som fått bra vitsord av hotellgäster. Detta hotell är billigt och ligger nära Concertgebouw vid Apollolaan i Amsterdam.

från 1409kr.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre påträffas intill gatan Piet Heinkade , är ett prima val för firmor och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, kemtvätt m.m. och med ett pris från 1409 svenska kronor per dygn.

från 1486kr.

Ett beundrat spa-hotell som fått ta emot ett superbetyg är Grand Hotel Amrâth Amsterdam som hittas nära Oude Kerk. Det populära hotellet har 5 stjärnor i standard och ligger högt i pris jämfört med andra hotell i Amsterdam.

från 1492kr.

Radisson Blu Hotel, Amsterdam är ett fyrstjärnigt hotell med träningsanläggning som ger möjligheten till att träna under ditt besök i Amsterdam. Hotellrummen har priser från 1492 kronor och är försedda med bland annat minibar, värdeförvaring (rum för laptop) och luftkonditionering.

från 1492kr.

Det uppskattade lyx-hotellet Amsterdam Marriott Hotel har 5-stjärnig hotellstandard och har tilldelats beundransvärt vitsord. Det är nära Leidse Square längs med Stadhouderskade som ni hittar detta boende i Amsterdam.

från 1709kr.

Hotel Okura Amsterdam är ett förtrollande vackert hotell med fem stjärnor i klass. Hotellrummen kan ni reservera från 1709 SEK och du hittar hotellet i Amsterdam (De Pijp).

från 1913kr.

Andaz Amsterdam Prinsengracht - a Hyatt Hotel är ett tjusigt hotell med lyxig inredning nära Leidse Square längs med vägen Prinsengracht. Som hotellgäst får ni utnyttja hotellets flotta bekvämligheter som till exempel kemtvätt, gym och massage.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell