Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 76-90 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 667kr.

På Holiday Inn Express Amsterdam - South finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Boendets rum är rustade med standardutrustning.

från 670kr.

I Amsterdam (Overtoomseveld) hittar du hotellet WestCord Fashion Hotel Amsterdam som har en 4-stjärnig standard. Boendet ligger på vägen Hendrikje Stoffelsstraat Navigation: Nachtwachtlaan och kostnaden för en natt bedöms ej vara direkt dyrt jämfört med andra hotell.

från 673kr.

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam har en hotellstandard på 4 stjärnor och ett gym att röra sig i under ditt besök i Amsterdam. Exempel på det som finns i de billiga rummen på hotellet är det vanligaste, och kostnaden ligger från 673 svenska kronor.

från 684kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är NH Tropen ett fint boende med rum från 684 SEK och uppåt. Ni hittar hotellet nära Artis i Amsterdam med en standard på 3 stjärnor.

från 694kr.

I Amsterdam (Plantage - Eastern Docklands) och nära sevärdheterna The Resistance Museum (Amsterdams Verzetsmuseum) och Artis Zoo ligger The Manor Hotel Amsterdam - Hampshire Eden. Hotellet har en 4-stjärnig klass och det hör till en normal prisgrupp för hotellrum i Amsterdam.

från 700kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på fyra stjärnor har du nära till de omtyckta turistattraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum. Med hotellrum från 700 svenska kronor och uppåt är Memphis Hotel förmodligen inte billigast, men har en bra placering nära Concertgebouw i Amsterdam.

från 700kr.

NH Musica är ett fyrstjärnigt hotell som är prima val för etablissemang och finnes längs gatan Van Leijenberghlaan. Du kan bli hotellgäst från 700 SEK och det finns bl.a. kemtvätt och rum för konferens att nyttja.

från 702kr.

Hotel Notting Hill är ett populärt hotell med flera belåtna hotellgäster och finns nära Heineken Experience. Klassen för boendet är på 4 stjärnor och det tillhör inte de billigaste hotellen i Amsterdam, utan snarare till mellansegmentet med en kostnad från 702kr.

från 708kr.

Efterfrågade attraktioner som The Rijksmuseum (National Museum) och Anne Frank House (Anne Frankhuis) finnes en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Amsterdam House Hotel Eureka finns nära Rembrandt-torget i Amsterdam och är ett hotell där hotellrummen ligger från 708 kr per dygn.

från 709kr.

Det tvåstjärniga hotellet Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station är passande för affärsresenärer och ni stöter på det längs Zaventemweg. Här företagsfaciliteter som konferensrum, konferenssal m.fl. och med en kostnad från 709 kr.

från 726kr.

Från NH Doelen har ni inom gångavstånd till en hel del populära attraktioner som exempelvis The Rijksmuseum (National Museum) och Anne Frank House (Anne Frankhuis). Det är i Amsterdam intill Nieuwe Doelenstraat som du påträffar detta fyrstjärniga logi.

från 740kr.

Nära Blomstermarknaden är hotellet Albus Hotel Amsterdam City Centre byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Van Gogh Museum och Anne Frank House (Anne Frankhuis). Boendet är billigt för sitt segment och med en standard på fyra stjärnor.

från 742kr.

Med ett kort gångavstånd till flera populära restauranger i Amsterdam är Mercure Hotel Amsterdam Arthur Frommer ett lämpligt hotell. Det är nära Heineken Experience som ni påträffar detta trestjärniga hotell med ett pris från 742 SEK per rum.

från 747kr.

Chic & Basic Amsterdam kostar från 747 kr per natt och har bekvämligheter som är standardutrustning. Det är nära Nieuwe Kerk-museet i Amsterdam som du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 747kr.

Die Port van Cleve Hotel är ett fyrstjärnigt hotell i Amsterdam med en mysig stuk. Hotellrummen kan ni beställa från 747 kronor och du hittar hotellet nära Nieuwe Kerk-museet i Amsterdam.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell