Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 61-75 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 590kr.

Nära Concertgebouw finnes det omtyckta hotellet Conscious Hotel Museum Square som fått ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellresenärer. Det populära hotellet har 3 stjärnor i klass och med en kostnad på 590 kronor per rum vilket får betraktas som en vanlig prisnivå för staden.

från 622kr.

Dutch Design Hotel Artemis, ett fyrstjärnigt hotell i Amsterdam (Sloten). Boendet ligger på gatan John M. Keynesplein och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris på 622kr per natt.

från 622kr.

Med bekväm övernattning och en standard på tre stjärnor har ni inte långt till de välbesökta attraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Heineken Experience. Eden Hotel Amsterdam påträffas nära Stopera i Amsterdam och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 622 kr per natt.

från 622kr.

Best Western Blue Tower Hotel är ett hotell med 4 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Detta boende är bland de mest billiga i klassen och rummen är försedda med standardutrustning.

från 622kr.

Hotel Casa 400 Amsterdam är ett trestjärnigt hotell utformat för affärsrörelser och är stationerat på gatan Eerste Ringdijkstraat. Rummen har en kostnad från 622 SEK och exempel på faciliteter för bolag är kemtvätt av kläder och konferensrum.

från 622kr.

Hotel V Frederiksplein är ett hotell som är försett med bekvämligheter som bara tycks vara grundläggande. Boendet springer du på längs med vägen Weteringschans som ligger nära Heineken Experience och har en klass på tre stjärnor.

från 622kr.

På det trestjärniga hotellet Hotel Piet Hein kan du känna av passionen på nytt i Amsterdam. Rummen har en prislapp från 622 kr för en kärleksfull atmosfär och hotellet hittas nära Stedelijk Museum i Amsterdam.

från 622kr.

Det 4-stjärniga hotellet Westcord Art Hotel Amsterdam 4 är ett prisvärt boende som endast är beläget en liten bit från sevärdheter som Theater De Roode Bioscoop och The Movies. Det är på gatan Spaarndammerdijk i Amsterdam (Västra Amsterdam) som du finner boendet.

från 622kr.

Med ett prisvärt hotell och en hotellstandard på tre stjärnor har ni nära till de omtyckta sevärdheterna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum). Med rum från 622 kronor och uppåt är Hotel de Filosoof förmodligen inte billigast, men har en bra placering nära Vondelpark i Amsterdam.

från 632kr.

På Quentin Arrive finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 1 stjärna. Detta hotell anses vara oerhört primitivt och hotellets rum har det enklaste.

från 651kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är en önskan så kan kanske Tulip Inn Amsterdam Riverside vara hotellet för dig med en kostnad från 651 svenska kronor per natt. Ni finner detta boende i Amsterdam (Amsterdam-Zuidoost) med en standard på 3 stjärnor.

från 659kr.

Hotellet Mercure Hotel Amsterdam Airport är billigt och har faciliteter som restaurang, bar och gym. Boendet är fyrstjärnigt och du påträffar det vid gatan Oude Haagseweg i Amsterdam (Västra Amsterdam).

från 659kr.

Tulip Inn Amsterdam Centre, ett trestjärnigt hotell i Amsterdam nära Oude Kerk. Det är på Beursstraat som ni finner detta boende och är varken dyrt eller billigt med ett pris från 659kr per natt.

från 661kr.

Med kort avstånd till sevärdheterna Van Gogh Museum och Anne Frank House (Anne Frankhuis) finner du ett fyrstjärnigt hotell vid namn Hotel Vondel som bedöms vara bättre än många andra. Boendet hittas nära Leidse Square längs med vägen Vondelstraat.

från 663kr.

Hotel Arena är ett mysigt hotell med 4 stjärnor, ett självklart val för det kärleksfulla förhållandet. Det är nära Artis i Amsterdam som ni finner boendet och där du kan hitta rum på hotellet från 663 kr.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell