Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 91-105 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 772kr.

Nära Begijnhof är hotellet NH City Centre Amsterdam placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Anne Frank House (Anne Frankhuis) och Van Gogh Museum. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 772 kronor per natt.

från 779kr.

Nära Heineken Experience är hotellet NH Museum Quarter byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum. Hotellet har en fyrstjärnig standard och det hör inte till de billigaste hotellen, utan hör till mittensegmentet med en kostnad från 779 kronor.

från 779kr.

Detta är ett hotell med en standard på 4 stjärnor i Amsterdam (Norra Amsterdam) och hotellrum med standardutrustning du kan tänkas ha behov av. NH Galaxy är namnet på detta boende och det är möjligt att få ett hotellrum från 779 kronor under lågsäsong.

från 779kr.

Nära turistattraktionerna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum) hittar du hotellet Bilderberg Garden Hotel som är beläget nära Concertgebouw. Det är ett femstjärnigt hotell och bedöms varken vara dyrt eller billigt.

från 779kr.

Om du vill leva förtrollande vackert i Amsterdam så kan det fyrstjärniga boendet Dikker And Thijs Fenice Hotel möjligen vara för dig. Detta hotell är stationerat nära Leidse Square i Amsterdam och du kan boka ett rum på hotellet från 779 kr.

från 779kr.

Med en trestjärnig standard är detta ett utmärkt boende en liten bit från omtyckta sevärdheter som Anne Frank House (Anne Frankhuis) och The Rijksmuseum (National Museum). Det är nära Amsterdams museum som ni stöter på Rembrandt Classic Hotel, ett boende med rum från 779 kronor.

från 780kr.

Hotel JL No76 är ett mysigt och romantiskt boende med fyra stjärnor i hotellstandard. Hotellrummen har en prislapp från 780 svenska kronor för en romantisk stämning och boendet ligger nära Van Gogh-museet i Amsterdam.

från 785kr.

Många omtyckta restauranger i Amsterdam ligger nära hotellet Inntel Hotels Amsterdam Centre. Detta hotell har 4 stjärnor i standard och ni hittar det nära Nieuwe Kerk-museet med priser från 785 SEK för en natt.

från 826kr.

Hotellet Mercure Hotel Amsterdam City har gym, bar och torrbastu tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är försedda med standardutrustning du behöver för boendet.

från 826kr.

Hotellet NH Schiller finner du nära Rembrandt-torget med en fyr standard. Du hittar det på gatan Rembrandtplein och är inte precis det billigaste boendet du kan finna i Amsterdam.

från 826kr.

The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum är välbesökta turistattraktioner som ni hittar inte långt ifrån detta 4-stjärniga logi. Från 826 kronor kan ni få ett rum på Hotel Roemer nära Leidse Square i Amsterdam.

från 826kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende inte långt ifrån populära attraktioner som Museum Het Rembrandthuis (Rembrandt House) och Red Light District. Ibis Amsterdam City Stopera finns nära Hortus Botanicus i Amsterdam och är ett boende där rummen har en prislapp från 826 SEK per dygn.

från 827kr.

Med faciliteter som t.ex. gym, bar och restaurang är Remco Hotel Amsterdam City West ett bra boende med rum från 827 kronor och uppåt. Detta boende har en 3-stjärnig standard och ligger i Amsterdam (Osdorp).

från 840kr.

Det mysiga boendet Park Hotel Amsterdam har en standard på 4 stjärnor och är ett perfekt val för en romantisk resa. Det är nära Rijksmuseum i Amsterdam som ni finner hotellet och där du har tillfället att bo från 840 kronor.

från 896kr.

Halcyon Farm Bed & Breakfast är ett hotell med 3 stjärnor i standard i Amsterdam. Det är på Lang Road som ni finner detta boende och det tillhör en prisgrupp som är något dyrare än genomsnittet för hotell.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell