Filtrera Hotell

Pris: 158-703 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Warszawa

Hitta de bästa hotellen i Warszawa, Polen för dig!
Visar 31-45 av 59 hotell i Warszawa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 380kr.

Träningslokalen på det trestjärniga Golden Tulip Warsaw Centre ger dig en chans att röra sig under ditt besök i Warszawa. Rummen har en prislapp från 380 kronor per dygn med utrustning som bland annat har värdeförvaring, minibar och AC.

från 386kr.

Bo mysigt under ert resande i Warszawa på det 5-stjärniga hotellet Hotel Rialto. Det är nära Kultur- och vetenskapspalatset i Warszawa som du hittar boendet och där du kan boka rum från 386 svenska kronor.

från 390kr.

Mercure Warszawa Centrum är ett fyrstjärnigt hotell anpassat för affärsrörelser och är stationerat längs vägen Zlota St. Här företagsfaciliteter som bolagscenter, kemtvätt m.m. och med ett pris från 390 kronor per natt.

från 398kr.

Novotel Warszawa Centrum är ett omtyckt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra vitsord av hotellgäster. Detta hotell är byggt nära Kultur- och vetenskapspalatset på gatan ul Marszalkowska i Warszawa.

från 406kr.

Sound Garden Hotel är ett hotell med de viktigaste faciliteterna. Detta boende har en klass på 3 stjärnor och ni hittar det nära Galeria Mokotow vid Zwirki I Wigury.

från 420kr.

Detta 4-stjärniga hotell finnes nära Lazienkiparken där hotellrummen har det vanligaste. Radisson Blu Sobieski Hotel är hotellets namn och ni kan få ett rum för 420 kr per natt.

från 430kr.

Många omtyckta matställen i Warszawa ligger nära hotellet Mercure Warszawa Grand. Det är nära Nationalmuseum som ni hittar detta 4-stjärniga boende med priser från 430 kronor.

från 433kr.

Du har inte långt till en hel del omtyckta attraktioner som Nowy Swiat och Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki) från hotellet Mamaison Residence Diana. Detta 4-stjärniga hotell hittar du på gatan Chmielna A i Warszawa.

från 451kr.

Med en 2-stjärnig standard finner ni hotellrum från 451 kr på hotellet Quality Inn. Detta boende stöter du på landet i Warszawa.

från 460kr.

Detta flotta hotell vid namn Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre stöter du på längs med gatan Grzybowska nära Warsawa, upprorsmuseet. Boendet har både bastu, hälsoklubb och en lyxig känsla för hotellets gäster.

från 461kr.

Hyatt Regency Warsaw är ett lyxigt spahotell med rogivande faciliteter som torrbastu, spaanläggning och pool (inomhus). Ni finner detta femstjärniga spahotell i Warszawa (Mokotow) på Belwederska.

från 464kr.

På det fyrstjärniga hotellet Polonia Palace Hotel kan ni känna av passionen i Warszawa. Hotellrummen har ett pris från 464 kr för en romantisk atmosfär och detta hotell är byggt nära Kultur- och vetenskapspalatset i Warszawa.

från 470kr.

Ett populärt lyxhotell är The Westin Warsaw som du stöter på nära Kultur- och vetenskapspalatset och har en mångfald tillfredställda gäster. Det populära boendet har fem stjärnor i standard och med ett pris på 470 kronor är boendet lite dyrare än genomsnittet.

från 477kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett mycket bra hotell nära till populära sevärdheter som Old Town och Old Town Square Market (Rynek Starego Miasta). Det är nära Kungliga slottet i Warszawa som ni stöter på Castle Inn, ett boende med priser från 477 svenska kronor som billigast.

från 480kr.

Detta fyrstjärniga hotell finns nära Warsawa, upprorsmuseet där rummen har standardutrustning. Platinum Apartments är hotellets namn och det går att boka rum från 480 SEK per rum och natt.

Alternativa resmål...

Om Warszawa

Warszawa är Polens huvudstad och även den största staden i landet. Warszawa har på senare år fötts ur askan och blivit en riktig metropol, här finns idag allt man kan önska sig för en stadssemester. För den som vill se sig om i staden är fötterna det bästa färdmedlet, även om Warszawas kollektivtrafik är både billig och välfungerande upplevs staden bäst om man promenerar. Som de flesta städer har Warszawa en gammal stadsdel, med barockslott och gamla kyrkor, det som dock gör Warszawas "Gamla stan" speciellt är att hela stadsdelen är en reproduktion. Under andra världskriget blev Warszawa fullkomligt sönderbombat, så man bestämde sig för att bygga upp alltihop igen, exakt som det hade sett ut innan. De har lyckats riktigt bra!

Det finns gott om hotell i Warszawa, både i stadens centrum och utanför. Priserna ligger relativt jämt på runt 1000 kronor per natt, vilket upplevs som billigt. En del hotell kostar ännu mindre och somliga kostar lite mer, det beror helt och hållet på vilken typ utav hotell man är ute efter.

Hotellkarta för Warszawa

Karta över Warszawa med hotell