Filtrera Hotell

Pris: 158-703 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Warszawa

Hitta de bästa hotellen i Warszawa, Polen för dig!
Visar 46-59 av 59 hotell i Warszawa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 512kr.

Ett beundrat lyxhotell är Sofitel Warsaw Victoria som ni stöter på nära Kungliga slottet och har en mångfald nöjda hotellgäster. Detta hotell har en standard på fem stjärnor och har ett pris som är något över genomsnittet i Warszawa.

från 516kr.

Northern Neck Inn, ett hotell som är utrustat med bekvämligheter som anses vara grundläggande. Hotellet har en klass på 2 stjärnor och ni hittar det nära Rappahannock Community College vid gatan Richmond Rd.

från 520kr.

Sheraton Warsaw Hotel är ett 5-stjärnigt lyxhotell hyffsat nära sevärdheter som Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki) och Nowy Swiat. Det är på vägen Boleslawa Prusa nära Nationalmuseum som du påträffar detta hotell.

från 526kr.

Warsaw Marriott Hotel är ett lyxigt spahotell med rogivande faciliteter som spaanläggning, torrbastu och massagebehandling. Spahotellet har fem stjärnor i klass och ni stöter på det nära Kultur- och vetenskapspalatset på vägen Aleje Jerozolimskie.

från 536kr.

En hel del populära matställen i Warszawa finns inom ett kort avstånd till lyxhotellet H15 Boutique Apartments. Detta hotell har 5 stjärnor i hotellstandard och ni stöter på det nära Kultur- och vetenskapspalatset med ett pris från 536 kronor för en natt.

från 541kr.

Residence St. Andrew's Palace är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och många nöjda gäster. Det är nära Kultur- och vetenskapspalatset vid gatan ul. Chmielna som ni stöter på detta boende i Warszawa.

från 542kr.

InterContinental Warsaw är ett femstjärnigt hotell som är väldigt bra alternativ för affärsrörelser och finnes vid Emilii Plater. Rummen har en kostnad från 542 kronor och på hotellet hittar du till exempel företagsanpassade faciliteter som konferensrum och företagscenter.

från 563kr.

Detta flotta hotell med namnet Mamaison Hotel Le Regina Warsaw påträffar ni längs med Ul. Koscielna nära Gamla torget. Den glamorösa tillvaron ger en bra harmoni med till exempel kemtvätt och hälsoklubb.

från 607kr.

De mest betydelsefulla faciliteter hittar du på hotellet Holiday Inn Express Hotel & Suites Warsaw. Det är i Warszawa och på gatan Lake City Hwy som du springer på detta 2-stjärniga hotell.

från 629kr.

Courtyard by Marriott Warsaw Airport är ett fyrstjärnigt hotell med träningslokal som ger er chansen till att träna under ditt besök i Warszawa. Från 629 kronor per natt får du boka rummen på hotellet som är enkelt utrustade.

från 691kr.

Det tvåstjärniga och populära hotellet Hampton Inn Warsaw är mycket uppskattat av andra hotellgäster. Det är i Warszawa längs med Robmar Dr nära universitet som ni stöter på detta hotell.

från 699kr.

Spahotellet Hotel Bristol är ett lyxigt och harmoniskt hotell med bekvämligheter som pool inomhus, spa och bastu. Det är nära Kungliga slottet på Krakowskie Przedmiescie som du finner detta femstjärniga spahotell.

från 703kr.

Ett beundrat hotell är Wyndham Garden Warsaw som du hittar i Warszawa och har ett stort antal tillfredställda hotellgäster. Detta hotell har en klass på tre stjärnor och med ett pris per rum från 703 kronor så är det knappast billigt jämfört med andra hotell i staden.

från 703kr.

Comfort Inn And Suites är ett hotell med faciliteter som bastu, gym och pool (inomhus). Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och du stöter på det i stadens centrum utmed gatan E. Center Street.

Alternativa resmål...

Om Warszawa

Warszawa är Polens huvudstad och även den största staden i landet. Warszawa har på senare år fötts ur askan och blivit en riktig metropol, här finns idag allt man kan önska sig för en stadssemester. För den som vill se sig om i staden är fötterna det bästa färdmedlet, även om Warszawas kollektivtrafik är både billig och välfungerande upplevs staden bäst om man promenerar. Som de flesta städer har Warszawa en gammal stadsdel, med barockslott och gamla kyrkor, det som dock gör Warszawas "Gamla stan" speciellt är att hela stadsdelen är en reproduktion. Under andra världskriget blev Warszawa fullkomligt sönderbombat, så man bestämde sig för att bygga upp alltihop igen, exakt som det hade sett ut innan. De har lyckats riktigt bra!

Det finns gott om hotell i Warszawa, både i stadens centrum och utanför. Priserna ligger relativt jämt på runt 1000 kronor per natt, vilket upplevs som billigt. En del hotell kostar ännu mindre och somliga kostar lite mer, det beror helt och hållet på vilken typ utav hotell man är ute efter.

Hotellkarta för Warszawa

Karta över Warszawa med hotell