Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 16-30 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 341kr.

NH Las Tablas är ett fyrstjärnigt hotell med träningsanläggning som ger chansen till att röra sig under er vistelse i Madrid. Från 341 kr per natt får ni bo i de extremt billiga hotellrummen som t.ex. har värdeförvaring, minibar och luftkonditionering.

från 341kr.

Det fyrstjärniga hotellet Abba Madrid Hotel är ett prisvärt hotell som enbart är placerat en liten bit ifrån sevärdheter som Museo Lazaro Galdiano och Barrio de Salamanca. Du hittar boendet längs vägen Avenida de America i Madrid (Avenida America).

från 341kr.

I Madrid (Aravaca) finnes hotellet Eurostars Zarzuela Park som har en fyrstjärnig standard. Boendet ligger på Dario Aparicio och är absolut bland de boende i Madrid som är snällast mot plånboken.

från 341kr.

Det trestjärniga hotellet Quo Eraso Aparthotel är beläget nära Las Ventas i Madrid. Detta hotell är beläget på Calle de Ardemans och är verkligen bland de boende i Madrid som är snällast mot plånboken.

från 341kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar ni på det extremt billiga hotellet NH Barajas. Det är nära Feria de Madrid och vid gatan Calle de Catamaran som du stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 341kr.

Med en 3-stjärnig hotellstandard är detta ett perfekt boende nära till omtyckta turistattraktioner som Prado Museum och Royal Palace of Madrid. Med hotellrum från 341 SEK och uppåt är Hostal Laris väldigt billigt med en fin placering nära Plaza Mayor i Madrid.

från 341kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är något ni måste ha så kan Abba Castilla Plaza Hotel vara det väldigt billigt hotellet för er med ett pris från 341 kronor per natt. Boendet har en klass på fyra stjärnor och finns i Madrid (Chamartin - Plaza Castilla).

från 341kr.

Längs Leganitos finnes det företagsanpassade hotellet Exe El Coloso med en standard på 4 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som konferenssal, företagstjänster m.m. och med en kostnad från 341 kronor.

från 341kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotel Auditórium Madrid har 4 stjärnor i klass och är byggt vid gatan Avenida de Aragon. Företagscenter och konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 341 SEK per dygn.

från 341kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Nh Express Las Rozas ett bra och väldigt billigt boende med rum från 341 SEK och uppåt. Detta hotell har en 3-stjärnig klass och ligger nära Las Rozas Plaza de Espana i Madrid.

från 342kr.

Det företagsanpassade hotellet Hostal Persal har 2 stjärnor i hotellstandard och är beläget på gatan Plaza del Angel. Rummen har en kostnad från 342 kr och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade faciliteter som rum för konferens och bolagscenter.

från 349kr.

Eco Via Lusitana är ett hotell med tre stjärnor i betyg i Madrid (Carabanchel). Det är på Antonia Rodriguez Sacristan som ni stöter på detta boende och med 349 kronor per natt är det ett mycket facilt pris på boende.

från 349kr.

TRYP Madrid-Getafe Los Angeles Hotel är ett mycket billigt hotell med faciliteter som bar, utomhuspool och restaurang. Det är i affärskvarteren och vid gatan Ctra Andalucia Km som ni springer på detta fyrstjärniga boende.

från 364kr.

Praga är ett prisvärt 4-stjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Madrid Rio och Plaza Mayor. Hotellet ligger längs med Antonio Lopez Atocha i Madrid (Carabanchel).

från 364kr.

Det trestjärniga hotellet Regente har hotellrum till en kostnad från 364 svenska kronor. Det är nära Plaza Mayor i Madrid som du hittar hotellet och det är billigt.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell