Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 61-75 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 425kr.

Med en 4-stjärnig klass är detta ett utmärkt hotell nära till välbesökta attraktioner som Royal Palace of Madrid och Prado Museum. TRYP Madrid Cibeles Hotel ligger nära Plaza Mayor i Madrid och är ett billigt boende där hotellets rum kostar från 425 kr per natt.

från 426kr.

Med en 4-stjärnig klass finner du rum från 426 SEK på hotellet Confortel Pio XII. Boendet ligger i Madrid (Chamartin - Plaza Castilla) och det anses vara ganska billigt.

från 426kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 4 stjärnor i Madrid (Avenida America) och rum med det enklaste ni kan vilja ha. På Confortel Suites Madrid kan ni boka rum på hotellet för 426 kronor.

från 426kr.

Confortel Atrium är byggt på vägen Emilio Vargas y , är passande för etablissemang och har en standard på fyra stjärnor. Företagscenter och kemtvätt av kläder är exempel på företagsbekvämligheter och rummen kostar från 426 SEK per natt.

från 430kr.

Det trestjärniga hotellet NH Zurbano har standardfaciliteter. Hotellrummen är furnerade med t.ex. safebox, AC och minibar.

från 432kr.

Best Western Hotel Villa De Barajas är ett hotell med tre stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Boendet anses vara ganska billigt och hotellets rum har det enklaste.

från 434kr.

Nära El Capricho-parken stöter du på detta tvåstjärniga hotell med rum försedda med standardutrustning. På Ibis Madrid Aeropuerto Barajas kan du boka ett rum från 434 kronor som billigast.

från 434kr.

Holiday Inn Madrid - Pirámides ligger längs gatan Paseo de las Acacias , är utformat för firmor och har en standard på tre stjärnor. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, kemtvätt av kläder m.fl. och med ett pris från 434 kr per natt.

från 440kr.

Zenit Abeba är ett hotell med 4 stjärnor och gym, restaurang och pub för hotellets gäster. Detta boende anses vara tämligen billigt och hotellets rum har t.ex. AC, minibar, TV (Lokala kanaler) och safebox.

från 444kr.

Hotellet Axor Barajas har en fyrstjärnig standard och rum till en kostnad från 444 kronor. Det är nära Plenilunio i Madrid som ni finner boendet och det är relativt bra i pris.

från 447kr.

Detta billiga hotell finner du nära El Capricho-parken, har 4 stjärnor och hotellets rum har inte mer än det enklaste. På TRYP Madrid Alameda Aeropuerto Hotel är det möjligt att beställa ett rum för 447 kr som billigast.

från 447kr.

Ganska nära turistattraktionerna Parque La Quinta de los Molinos och Parque El Capricho finnner du hotellet TRYP Madrid Alcalá 611 Hotel som är beläget nära Feria de Madrid. Hotellet är ett fyrstjärnigt hotell och är ett prisvärt hotell i Madrid.

från 447kr.

Detta trestjärniga hotell ligger i Madrid (Chamartin - Plaza Castilla) där hotellets rum har bland annat luftkonditionering, värdeförvaringsbox och TV (Lokala kanaler). På TRYP Madrid Chamartin är det möjligt att få ett hotellrum från 447 kr.

från 447kr.

I Madrid (Chamberi) är hotellet NH Argüelles byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Sorolla Museum och Museum of the Americas (Museo de America). Det är ett trestjärnigt hotell och är ett prisvärt val med eget hotellrum för 447 kronor.

från 447kr.

I Madrid (Chamberi) hittar du detta hotell som är 3-stjärnigt och där rummen är försedda med t.ex. minibar, AC och safebox. TRYP Madrid Chamberí Hotel är namnet på hotellet och du kan teckna ett hotellrum från 447 kr när det är lågsäsong.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell