Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 76-90 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 447kr.

Önskar ni relaxa med bastu, spa och hälsoklubb? Då kan spahotellet Hotel Nuevo Madrid vara lösningen. Spahotellet har 4 stjärnor i standard och ni stöter på det i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal) längs med C Bausa.

från 449kr.

Hotel Globales Acis & Galatea är ett beundrat hotell med en hel del nöjda gäster sedan förut och påträffas i Madrid (Ciudad Lineal). Detta boendes standard är på tre stjärnor och betraktas varken vara dyrt eller billigt.

från 455kr.

Det fyrstjärniga hotellet Husa Chamartin är utformat för affärsresenärer och du hittar det längs gatan Agustín de Foxa s n. Hotellrummen har ett pris från 455 kr och exempel på tjänster för företag är företagscenter och rum för konferens.

från 455kr.

Hotel Convencion är ett hotellboende som finns i Madrid (Retiro - Prado) och nära sevärdheterna Retiro Park (Parque del Retiro) och Alcala Gate (Puerta de Alcala). Hotellet har en fyrstjärnig standard och med ett pris på 455 kronor per natt ligger det vid genomsnittet i pris.

från 455kr.

På Amaral Hotel har du mycket nära till många populära matställen i Madrid. Det är nära Santiago Bernabeu-stadion som ni stöter på detta trestjärniga hotell med ett pris från 455 svenska kronor per rum och natt.

från 455kr.

Det är från priset 455 kronor och uppåt som ni finner på det fyrstjärniga hotellet Hotel Velada Madrid. Hotellet finnes i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal) och det anses vara rätt bra i pris.

från 455kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd populära matställen i Madrid är det billiga H10 Villa de la Reina ett lämpligt hotell. Rummen har priser från 455 kronor och det är nära Plaza Mayor som du ni finner detta 4-stjärniga hotell.

från 456kr.

Med en enstjärnig hotellstandard är detta ett perfekt hotell med ett litet avstånd till populära attraktioner som Royal Palace of Madrid och Prado Museum. Det är nära Plaza Mayor i Madrid som du stöter på Puerta del Sol Rooms, ett boende med priser från 456 SEK och uppåt.

från 459kr.

AC Hotel Coslada Aeropuerto by Marriott ligger på Camino de las Rejas , är ett mycket prima alternativ för etablissemang och har en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 459 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är konferenssal och kemtvätt.

från 461kr.

AC Hotel Monte Real by Marriott är ett spahotell med gym, spa och massagebehandling i kombination med en atmosfär som är lugn. Detta härliga spahotell med fyra stjärnor ligger vid gatan Calle Arroyofresno i Madrid (Fuencarral).

från 463kr.

Ayre Gran Hotel Colon finns på C del Pez Volador , är anpassat för firmor och har en standard på fyra stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 463 kr per dygn och på hotellet finns exempelvis företagsanpassade tjänster som konferensrum och konferenssal.

från 465kr.

På hotellet Eco Alcala Suites får du tillgång till bekvämligheter som bland annat pool (utomhus), gym och bar till ett pris från 465 SEK. Hotellet har fyra stjärnor som klass och finns i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal).

från 468kr.

Det uppskattade hotellet Crowne Plaza Madrid Airport har fyrstjärnig hotellstandard och har tilldelats beundransvärt betyg. Det är ett hotell som är beläget nära Aquopolis på Calle de Lola Flores Access By Avenida de Aragon i Madrid.

från 470kr.

Det fyrstjärniga hotellet NH Parque Avenidas är ett väldigt prima val för företagsverksamheter och ni hittar det längs Calle de Biarritz. Konferensrum och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 470 kronor.

från 484kr.

Intill Calle Goya finner ni det företagsanpassade hotellet Vincci SoMa med en standard på fyra stjärnor. Bolagscenter och större konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 484 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell