Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 31-45 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 372kr.

Bekvämligheter som pool (utomhus), hälsoklubb och bar hittar ni på det extremt billiga hotellet TRYP Madrid Diana Hotel. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och du finner det nära Feria de Madrid vid gatan Galeon.

från 372kr.

Från Room007 Ventura har du kort avstånd till några efterfrågade turistattraktioner som bland annat Royal Palace of Madrid och Prado Museum. Detta boende ligger intill vägen C Ventura de la Vega i Madrid och har en klass på 2 stjärnor.

från 373kr.

Praktik Metropol är ett populärt hotell med tre stjärnor och många belåtna gäster. Det är i Madrid vid gatan Montera nära Plaza Mayor som ni finner detta billiga boende.

från 376kr.

Med en 3-stjärnig standard är detta ett idealiskt boende nära till efterfrågade turistattraktioner som Prado Museum och Royal Palace of Madrid. Det är nära Plaza Mayor i Madrid som ni stöter på Aquaria Negresco, ett billigt hotell med pris från 376 svenska kronor som billigast.

från 376kr.

Med bekvämligheter som är det mest nödvändiga är Axor Feria ett fräscht och extremt billigt hotell med hotellrum från 376 kr och uppåt. Boendet har 4 stjärnor som hotellstandard och påträffas nära Plenilunio i Madrid.

från 376kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotel Confortel Alcalá Norte har 4 stjärnor i hotellstandard och ligger vid vägen Calle de San Romualdo. Du kan bli en gäst från 376 SEK och det finns bl.a. företagstjänster och kemtvätt att nyttja.

från 376kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan det trestjärniga Hotel Exe Suites 33 vara för dig. Det är i Madrid vid gatan Leganitos nära Plaza Mayor som ni finner detta billiga hotell.

från 379kr.

Silken Puerta Madrid är ett extremt billigt boende som kostar från 379 kr per hotellrum och där ni kan ta del av bekvämligheter som restaurang, bar och gym. Detta hotell hittar ni nära Feria de Madrid och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 379kr.

Med en fyrstjärnig standard finner du hotellrum från 379 kronor på hotellet Zenit Conde de Orgaz. Det är i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal) som ni hittar detta boende och det är billigt.

från 379kr.

Maydrit Hotel är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och otroligt många nöjda hotellgäster. Det är nära Feria de Madrid på gatan Piragua som ni påträffar detta väldigt billiga hotell.

från 379kr.

Det företagsanpassade Meliá Avenida América är ett fyrstjärnigt hotell vid vägen Calle Juan Ignacio Luca de Tena. Du kan bli en gäst från 379 SEK per dygn och det finns till exempel konferensrum och konferenssal att boka.

från 379kr.

Hotellet NH Práctico finnes endast en liten bit från sevärdheter som Paseo de la Castellana, Bernabeu Stadium (Estadio Santiago Bernabeu) och Puerta de Europa - Torres Kio. Hotellet är billigt och med en klass på 3 stjärnor.

från 379kr.

Från 379 svenska kronor kan du få ett rum på Villamadrid Hotel, ett extremt billigt hotell med bekvämligheter som bastu, restaurang och massage. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och finns i Madrid (Chamartin - Plaza Castilla).

från 379kr.

Det mycket billigahotellet Gay Hostal Puerta del Sol är beläget inom kort gångavstånd till en hel del topprestauranger i Madrid. Rummen kostar från 379 kr per natt och det är nära Plaza Mayor som man ni påträffar detta enstjärniga hotell.

från 380kr.

Hotellet NH Aravaca Aparthotel har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är billigt och rummen är rustade med det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell