Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 91-105 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 488kr.

Med trestjärnig standard är detta ett mycket bra boende nära till välbesökta attraktioner som Prado Museum och Royal Palace of Madrid. Hotel Petit Palace Cliper Gran Vía är ett hotell nära Plaza Mayor i Madrid med priser från 488 SEK och uppåt.

från 492kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är en önskan så kan Barceló Castellana Norte vara hotellet för er med en kostnad från 492 SEK per natt. Ni hittar detta boende nära La Paz-sjukhuset i Madrid med en standard på 4 stjärnor.

från 492kr.

Om faciliteter som torrbastu, gym och pub är en önskan så kan Petit Palace Madrid Aeropuerto vara hotellet för er med en kostnad från 492 SEK per natt. Detta hotell har en fyrstjärnig klass och är byggt nära Feria de Madrid.

från 492kr.

Längs Calle de Arturo Soria ligger det företagsvänliga hotellet Petit Palace Arturo Soria med en standard på 4 stjärnor. Rummen har ett pris från 492 kr per dygn och på hotellet finns exempelvis företagsanpassade tjänster som företagscenter och större konferensrum.

från 492kr.

Barceló Torre Arias är ett populärt hotell med fyra stjärnor som fått bra vitsord. Detta hotell är stationerat i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal) längs med Calle de Julian Camarillo.

från 492kr.

Intill gatan Calle Méndez Alvaro stöter ni på det företagsanpassade hotellet Rafaelhoteles Atocha med en standard på 4 stjärnor. Du kan bli boende från 492 kr per dygn och det finns exempelvis företagstjänster och rum för konferens att nyttja.

från 493kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Taberna Flamenca El Cortijo och Pantheon of Distinguished Men ligger NH Pacífico, ett trestjärnigt hotell som är. Du hittar detta boende längs Avenida de la Ciudad de Barcelona nära Prado-museet.

från 493kr.

Håll igång konditionen under tiden du är i Madrid med träningsanläggningen på det trestjärniga Hotel T3 Tirol. Rummen på hotellet har en prislapp från 493 kr och är utrustade med det vanligaste för vistelsen.

från 493kr.

Detta 4-stjärniga boende ligger mycket nära de efterfrågade attraktionerna Thyssen-Bornemisza Museum (Museo Thyssen-Bornemisza) och Prado Museum. Lusso Infantas är ett hotell nära Prado-museet i Madrid med ett pris från 493 kr som lägst.

från 496kr.

I Madrid (Avenida America) stöter du på det omtyckta hotellet AC Hotel Avenida de América by Marriott som fått ett väldigt fint omdöme av tidigare hotellresenärer. Detta boende är 3-stjärnigt och är varken dyrt eller billigt med ett pris från 496kr för ett natt.

från 501kr.

Ni har inte långt till flera populära attraktioner som Prado Museum och Royal Palace of Madrid från hotellet Petit Palace Tres Cruces. Detta boende är trestjärnigt och du påträffar det i Madrid intill C Tres Cruces.

från 501kr.

Ibis Madrid Centro Las Ventas är ett hotellboende beläget nära Las Ventas och inte långt bort från sevärdheterna Cafetin La Quimera och Fundacion Juan March. Hotellet har en tvåstjärnig standard och anses varken vara dyrt eller billigt.

från 501kr.

AC Hotel Madrid Feria by Marriott ligger längs gatan Calle de Via de los Poblados , är populärt för firmor och har en standard på 4 stjärnor. Rum för konferens och kemtvätt av kläder är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 501 svenska kronor.

från 502kr.

Hesperia Emperatriz är ett fyrstjärnigt hotell i Madrid (Salamanca - Serrano). Det är vid gatan Calle de Lopez de Hoyos som detta boende är beläget och med ett pris för 502 kr per rum vilket anses som en vanlig prisnivå för Madrid.

från 508kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare hotellgäster så kan möjligtvis det fyrstjärniga NH Ribera del Manzanares vara något för er. Hotellet är byggt nära Vicente Calderon Stadion längs med vägen Paseo de la Virgen del Puerto i Madrid.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell