Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 46-60 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 380kr.

Från 380 SEK kan ni få ett rum på NH La Florida Aparthotel, ett billigt boende med faciliteter som är standardutrustning. Boendet har en 3-stjärnig hotellstandard och påträffas nära Hospital Nisa Pardo Aravaca i Madrid.

från 380kr.

Compostela Suites Apartments är ett tvåstjärnigt boende med en kostnad från 380 kronor per rum. Hotellet ligger nära Plenilunio i Madrid och det tycks vara billigt.

från 396kr.

Du har ett stenkast bort till många välbesökta turistattraktioner som Plaza de Oriente och Royal Palace of Madrid från hotellet Hotel Acta Madfor. Det är i Madrid vid vägen Paseo de la Florida som du stöter på detta 3-stjärniga logi.

från 402kr.

Nära Plaza Mayor och nära sevärdheterna Prado Museum och Royal Palace of Madrid stöter du på TRYP Madrid Gran Via Hotel. Detta boende är ett trestjärnigt hotell och är ett prisvärt alternativ med rum från 402kr.

från 409kr.

Holiday Inn Express Madrid Airport är ett trestjärnigt hotell utan stor tillgång av faciliteter. Detta hotell är billigt och rummen är rustade med exempelvis TV (Lokala kanaler), safebox, Internet och AC.

från 409kr.

De mest väsentliga bekvämligheter hittar ni på det billiga hotellet Ibis Madrid C/ Valentin Beato. Det är i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal) och på vägen Valentin Beato som ni springer på detta enstjärniga boende.

från 410kr.

Välbesökta sevärdheter som Plaza de Oriente och Royal Palace of Madrid finner ni inte långt ifrån detta 3-stjärniga hotell. Det är nära Plaza Mayor i Madrid som ni stöter på Hotel Ganivet, ett billigt hotell med rum från 410 kronor och uppåt.

från 413kr.

Det trestjärniga hotellet Apartamentos Recoletos betraktas vara prisvärt och ligger ganska nära turistattraktionerna Prado Museum och Retiro Park (Parque del Retiro). Detta boende är beläget nära Retiro-parken längs gatan Calle de Villanueva.

från 416kr.

Nära Plenilunio stöter ni på detta billiga hotell som är fyrstjärnigt och har rum utrustade med det mest nödvändiga. På Hotel Nuevo Boston kan ni få ett hotellrum från 416 riksdaler.

från 417kr.

På Hotel Sterling bor man billigt och har mycket nära till en hel del populära restauranger i Madrid. Hotellrummen har ett pris från 417 SEK och det är nära Plaza Mayor som ni stöter på detta 3-stjärniga boende.

från 417kr.

Med behaglig övernattning och en standard på 3 stjärnor har du endast ett kort avstånd till de omtyckta attraktionerna Royal Palace of Madrid och Prado Museum. Hotel Moderno är byggt nära Plaza Mayor i Madrid och är ett billigt hotell där hotellrummen kostar från 417 SEK.

från 417kr.

Det fyrstjärniga hotellet NH La Habana har inte ett lyxigt utbud av faciliteter. Hotellet är relativt billigt och rummen är rustade med exempelvis AC, värdeförvaringsbox och minibar.

från 417kr.

Hotellet Silken Puerta Castilla är byggt i Madrid (Chamartin - Plaza Castilla) med en standard på 4 stjärnor. Det är på Paseo De La Castellana som boendet påträffas och tillhör de billiga boendena.

från 417kr.

Från Hostal Oxum har du nära till ett stort antal efterfrågade sevärdheter som bl.a. Prado Museum och Royal Palace of Madrid. Detta boende har en standard på 3 stjärnor och du finner det längs med vägen Calle de Hortaleza i Madrid.

från 417kr.

Room Mate Mario är ett beundrat hotell med många nöjda gäster sedan förut och är byggt nära Plaza Mayor. Hotellstandarden är tvåstjärnig för detta hotell och vilket räknas som förmånligt för reskassan.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell