Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 106-120 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 509kr.

Längs gatan Camino de Sanchinarro finnes det företagsvänliga hotellet Novotel Madrid Sanchinarro med en standard på 4 stjärnor. Här företagsfaciliteter som större konferensrum, kemtvätt m.fl. och med en kostnad från 509 svenska kronor per natt.

från 515kr.

Det uppskattade hotellet Suite Prado Hotel har fyrstjärnig standard och har tilldelats bra vitsord av hotellgäster som övernattat. Det är nära Prado-museet längs med Manuel Fernandez Y Gonzalez som ni stöter på detta hotell i Madrid.

från 519kr.

Med behaglig övernattning och en hotellstandard på 4 stjärnor har du nära till de efterfrågade sevärdheterna Sorolla Museum och Alcala Gate (Puerta de Alcala). Från 519 SEK kan du få rum på Husa Serrano Royal i Madrid (Salamanca - Serrano).

från 520kr.

Ibis Styles Madrid Prado (formerly all seasons) är ett populärt hotell med standard på 3 stjärnor som fått bra betyg. Detta boende påträffas nära Prado-museet på Prado i Madrid.

från 521kr.

Senator Gran Via 70 Spa Hotel är ett spahotell med massagebehandling, bastu och spaanläggning i kombination med en atmosfär som är lugn. Detta underbara spahotell med 4 stjärnor ligger utmed Calle Gran Vía nära Plaza Mayor.

från 523kr.

Det fyrstjärniga hotellet Meliá Barajas hittar du nära El Capricho-parken i Madrid. Det är längs Avenida de Logrono som du påträffar detta boende och det hör till ett genomsnittligt prissegment med 523 kr per hotellrum.

från 523kr.

Träna kondition med gymmet på det fyrstjärniga Hotel Ópera när du ej underhåller dig i Madrid. Från 523 svenska kronor per dygn får du boka rummen som bland annat har luftkonditionering, värdeförvaring och minibar.

från 523kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga TRYP Madrid Washington Hotel ger dig ett härligt tillfälle att träna under tiden du är i Madrid. Utrustningen i rummen är det vanligaste, och de kostar från 523 SEK per natt.

från 523kr.

Med logi på ett fint boende och en standard på tre stjärnor har ni inte långt till de omtyckta turistattraktionerna Plaza de Oriente och Royal Palace of Madrid. Det är nära Plaza Mayor i Madrid som du hittar HRC Hotel, ett boende med priser från 523 kronor och uppåt.

från 526kr.

Det 3-stjärniga hotellet Petit Palace Avenida är ett hotell som endast ligger en liten bit bort från sevärdheterna Royal Palace of Madrid och Prado Museum. Du hittar detta hotell längs med gatan C Mesoneros Romanos ( esq. Gran Vía) nära Plaza Mayor.

från 527kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått läckra betyg av tidigare boenden så kan kanske det 3-stjärniga Suites Viena vara något för er. Detta hotell finns nära Plaza de España längs med gatan Juan Alvarez Mendizabal i Madrid.

från 534kr.

Hotellet Novotel Madrid Puente de la Paz är inte bland de billigastei Madrid och har bekvämligheter som utomhuspool, restaurang och bar. Detta boende har 4 stjärnor i standard och ni stöter på det längs med vägen Albacete i Madrid (Avenida America).

från 534kr.

Det 4-stjärniga hotellet Novotel Madrid Campo de las Naciones är utformat för firmor och du stöter på det intill vägen Calle de Amsterdam. Rummen har ett pris från 534 kr och exempel på tjänster för bolag är kemtvätt och bolagscenter.

från 537kr.

Omtyckta sevärdheter som Retiro Park (Parque del Retiro) och Prado Museum ligger en bit bort från boendet Hotel Lope de Vega. Detta fyrstjärniga hotell påträffar ni på vägen Lope De Vega i Madrid.

från 538kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Principe Pio är utformat för etablissemang och ni påträffar det vid gatan Cuesta San Vicente. Hotellrummen har en kostnad från 538 kr och på hotellet hittar du bland annat bolagsanpassade faciliteter som större konferensrum och konferensrum.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell