Filtrera Hotell

Pris: 289-3754 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hongkong

Hitta de bästa hotellen i Hongkong, Kina för dig!
Visar 31-45 av 77 hotell i Hongkong. Inga hotell har filtrerats bort!
från 751kr.

Det omtyckta hotellet L hotel elan hittas i Kowloon (Kwun Tong). Detta boende har en klass på 4 stjärnor och bedöms varken vara dyrt eller billigt för ett boende i staden.

från 751kr.

Hotellet City Garden Hotel är beläget endast en liten bit bort från sevärdheter som Golden Bauhinia Square, North Point, Hong Kong och Victoria Park. Detta hotell är tämligen billigt och med en standard på tre stjärnor.

från 755kr.

Hotellet Dorsett Kwun Tong, Hong Kong har en 4-stjärnig klass och rum till en kostnad från 755 kronor. Detta boende är stationerat i Kowloon (Kwun Tong) i Hongkong och det tycks vara bland de billigare för sin standard.

från 818kr.

Wifi Boutique Hotel, ett hotell med 3 stjärnor som inte är beläget långt ifrån sevärdheterna Causeway Bay och Happy Valley Racecourse. Det är på gatan Lockhart Road Wanchai nära Times Square-varuhuset som du påträffar hotellet.

från 831kr.

Ett populärt hotell är Holiday Inn Express Hong Kong Soho som ni stöter på nära Soho och har flera nöjda gäster. Detta boendes standard är på 3 stjärnor och boendets pris tillhör det mellersta prissegmentet.

från 835kr.

Mini Hotel Central har ett väldigt schyst läge med ett gångavstånd till de efterfrågade sevärdheterna Peak Tram och Victoria Peak (The Peak). Detta boende finns vid vägen Ice House Street Central i Hongkong och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 835kr.

Cosmopolitan Hotel Hong Kong ligger intill Queen's Road East Wan Chai, är populärt för företagsverksamheter och har en standard på 4 stjärnor. Du kan bli boende från 835 SEK per dygn och det finns exempelvis rum för konferens och konferenssal att boka.

från 835kr.

Nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre springer du på det populära hotellet Gloucester Luk Kwok Hong Kong som mottagit ett väldigt prima betyg av tidigare hotellresenärer. Hotellets klass är på fyra stjärnor och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 835 kr per hotellrum och natt.

från 847kr.

Regal Hongkong Hotel är ett 4-stjärnigt hotell som är prima val för företagsverksamheter och påträffas på vägen Yee Wo Street Causeway Bay. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, konferenssal m.m. och med en kostnad från 847 kr per dygn.

från 897kr.

Det fyrstjärniga hotellet V Causeway Bay är ett prisvärt hotell som bara är beläget en liten bit från sevärdheterna Happy Valley Racecourse och Causeway Bay. Detta hotell är beläget längs No. Yee Wo Street Causeway Bay nära Times Square-varuhuset.

från 918kr.

Holiday Inn Express Causeway Bay Hong Kong är ett hotell i Hongkong med många omtyckta restauranger inom gångavstånd. Det är nära Times Square-varuhuset som detta 3-stjärniga hotell ligger med rum från 918 svenska kronor och uppåt.

från 918kr.

Det företagsvänliga Hyatt Regency Hong Kong, Sha Tin är ett 4-stjärnigt hotell längs Chak Cheung Street Sha Tin New Territories. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, företagscenter m.m. och med en kostnad från 918 kronor.

från 935kr.

Metropark Hotel Causeway Bay HK är ett prisvärt fyrstjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheter som Causeway Bay och Happy Valley Racecourse. Det är på gatan Tung Lo Wan Road Causeway Bay nära Tin Hau-templet som du finner boendet.

från 960kr.

Det fyrstjärniga hotellet Novotel Century Hong Kong är passande för etablissemang och du finner det intill vägen Jaffe Road Wanchai. Du kan bli en gäst från 960 SEK per dygn och det finns till exempel företagscenter och rum för konferens att nyttja.

från 980kr.

Nära sevärdheterna Hong Kong Park och Happy Valley Racecourse hittar du V Wanchai, ett fyrstjärnigt hotell som är bättre än genomsnittet. Det är nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre längs med vägen Jaffe Road som detta boende påträffas.

Alternativa resmål...

Om Hongkong

Hong Kong är en liten ö utanför Kina. På ett sätt är Hong Kong en del utav Kina, på ett sätt är den det inte. Men på alla sätt är Hong Kong en helt otrolig stad. På de 1 104 kvadratkilometerna som Hongkong täcker trängs hela 7681 skyskrapor och cirka 6 miljoner människor.

Det här är en enastående stad som har precis allt. Otrolig shopping, badstränder, ett pulserande nattliv, romantiska promenadstråk och mycket, mycket mer. Det här är den perfekta symbiosen mellan öst och väst, Europa och Asien. Det är inte konstigt att så många besökare strömmar hit. Sen man öppnade ett helt nytt nöjesfällt, en Disneypark, 2005 dras även en hel del kinesiska turister hit. Det finns mycket att göra i Hong Kong, en speciellt populär turistattraktion är Peak Tower på Viktoriaön. Med sina 552 meter är det här Hong Kongs högsta plats och man får en utmärkt utsikt över staden. Framför allt i solnedgången är den här platsen magisk.

Hotellen i Hong Kong ligger tätt och det finns mycket att välja mellan. Här finns de riktigt exklusiva lyxhotellen och så finns det lite billigare alternativ. De absolut billigaste hotellen att söka och boka kostar inte mer än 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Hongkong

Karta över Hongkong med hotell