Filtrera Hotell

Pris: 289-3754 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hongkong

Hitta de bästa hotellen i Hongkong, Kina för dig!
Visar 61-75 av 77 hotell i Hongkong. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1402kr.

Om bekvämligheter som restaurang, gym och massage är något ni måste ha så kan kanske The Park Lane Hong Kong vara hotellet för dig med ett pris från 1402 kronor per natt. Detta hotell har fyra stjärnor som standard och är beläget nära Times Square-varuhuset i Hongkong.

från 1402kr.

Vill ni relaxa med bastu, massage och hälsoklubb? Då kan spahotellet The Excelsior Hong Kong vara svaret. Det är vid vägen Gloucester Road Causeway Bay nära Times Square-varuhuset som du finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 1453kr.

Det omtyckta hotellet The Mercer Boutique Hotel har fyrstjärnig hotellstandard och har fått bra vitsord av tidigare hotellgäster. Det är ett hotell som är byggt nära Soho längs med gatan Jervois Street Sheung Wan i Hongkong.

från 1495kr.

Med logi på ett fint hotell och en hotellstandard på 3 stjärnor har ni inte långt till de efterfrågade turistattraktionerna Lan Kwai Fong och Mid-levels Escalator. The Bauhinia Hotel (Central) ligger nära Macaofärjeterminalen, Hongkong, Hongkong och är ett boende där rummen har en prislapp från 1495 kronor per dygn.

från 1627kr.

Crowne Plaza Hong Kong Causeway Bay är ett populärt lyx-hotell med 4 stjärnor och många belåtna gäster. Det är i Hongkong vid Leighton Road Causeway Bay nära Times Square-varuhuset som du stöter på detta hotell.

från 1652kr.

På hotellet Ovolo 2 Arbuthnot Road får ni övernatta med en standard på 4 stjärnor och ett pris från 1652 kronor per natt. Det inte allt för billiga hotellet ligger nära Lan Kwai Fong i Hongkong.

från 1802kr.

Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong är ett hotell som finns nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre och inte långt ifrån sevärdheterna Hong Kong Park och Avenue of the Stars. Boendet är bättre än många andra och med en klass på 4 stjärnor.

från 1904kr.

På hotellet Ovolo 100 Shek Pai Wan Road får ni tillgång till faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 1904 kronor. Det är i Hongkong (Aberdeen) som ni hittar detta 4-stjärniga boende.

från 2001kr.

Fyrstjärniga och flotta lyx-hotellet Hotel LKF by Rhombus in Lan Kwai Fong är stationerat nära Lan Kwai Fong i Hongkong. Boendet ligger på gatan Wyndham Street Lan Kwai Fong Central och är ett hotell som är bland de mest kostsamma i Hongkong.

från 2478kr.

På JW Marriott Hotel Hong Kong kan du gå ner i varv med ljuvliga spa-sysslor som spa, hälsoklubb och torrbastu. Spahotellet påträffas vid gatan Pacific Place Queensway och det är här, nära Hong Kong Academy for Performing Arts som du kan få en lugn tillvaro.

från 2482kr.

Det 5-stjärniga och populära spa-hotellet Grand Hyatt Hong Kong är mycket uppskattat av tidigare gäster. Detta hotell är väldigt billigt och ni finner det vid Harbour Road nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre i Hongkong.

från 2816kr.

På gatan Pacific Place Queensway Central stöter ni på det glamorösa hotellet Conrad Hong Kong placerat nära Bank of China Tower. Under din fantastiska vistelse på lyxhotellet kan ni ta del av bl.a. hälsoklubb, massage och bastu.

från 3087kr.

Island Shangri-La, ett flott hotell med förtrollande inredning nära Bank of China Tower på vägen Pacific Place Supreme Court Road Central. Detta lyxiga hotell har exempelvis kemtvätt och gym tillgängligt för sina hotellgäster.

från 3587kr.

Det lyxiga och romantiska spahotellet Mandarin Oriental, Hong Kong har avkopplande bekvämligheter som torrbastu, massagebehandling och gym. Ni finner detta 5-stjärniga spahotell nära Bank of China Tower på vägen Connnaught Road Central.

från 3754kr.

The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong är ett spahotell med pool (inomhus), torrbastu och hälsoklubb tillsammans med en atmosfär som är lyxig och harmonisk. Spahotellet finnes vid vägen Queens Road Central och det är här, nära Lan Kwai Fong du kan få en stillsam stund.

Alternativa resmål...

Om Hongkong

Hong Kong är en liten ö utanför Kina. På ett sätt är Hong Kong en del utav Kina, på ett sätt är den det inte. Men på alla sätt är Hong Kong en helt otrolig stad. På de 1 104 kvadratkilometerna som Hongkong täcker trängs hela 7681 skyskrapor och cirka 6 miljoner människor.

Det här är en enastående stad som har precis allt. Otrolig shopping, badstränder, ett pulserande nattliv, romantiska promenadstråk och mycket, mycket mer. Det här är den perfekta symbiosen mellan öst och väst, Europa och Asien. Det är inte konstigt att så många besökare strömmar hit. Sen man öppnade ett helt nytt nöjesfällt, en Disneypark, 2005 dras även en hel del kinesiska turister hit. Det finns mycket att göra i Hong Kong, en speciellt populär turistattraktion är Peak Tower på Viktoriaön. Med sina 552 meter är det här Hong Kongs högsta plats och man får en utmärkt utsikt över staden. Framför allt i solnedgången är den här platsen magisk.

Hotellen i Hong Kong ligger tätt och det finns mycket att välja mellan. Här finns de riktigt exklusiva lyxhotellen och så finns det lite billigare alternativ. De absolut billigaste hotellen att söka och boka kostar inte mer än 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Hongkong

Karta över Hongkong med hotell