Filtrera Hotell

Pris: 289-3754 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hongkong

Hitta de bästa hotellen i Hongkong, Kina för dig!
Visar 46-60 av 77 hotell i Hongkong. Inga hotell har filtrerats bort!
från 980kr.

Detta är ett hotell med en standard på 4 stjärnor nära Hong Kong Convention and Exhibition Centre och rum med luftkonditionering, värdeförvaring och minibar. Det går att beställa ett hotellrum från 980 kronor på hotellet V Wanchai2.

från 985kr.

Med en fyrstjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende nära till populära turistattraktioner som Hong Kong Skyline och Hong Kong Tramways. Courtyard by Marriott Hong Kong påträffas nära University of Hong Kong i Hongkong och är ett hotell där hotellrummen har en prislapp från 985 SEK.

från 997kr.

Det glamorösa hotellet Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East är beläget nära Haven of Hope Hospital på Tower Tong Tak Street Kwan O. Som hotellgäst får du få tillträde till eleganta faciliter som bland annat företagscenter, spaanläggning och utomhuspool.

från 1001kr.

Mid-levels Escalator och Hong Kong Park är välbesökta sevärdheter som ni hittar inte långt ifrån detta trestjärniga logi. Butterfly on Wellington är ett hotell nära Soho i Hongkong med en prislapp från 1001 kronor som billigast.

från 1063kr.

Det trestjärniga hotellet Mia Casa Hotel har inte något lyxigt utbud av faciliteter. Boendets rum är rustade med det mest väsentliga och med minibar.

från 1068kr.

Lyxhotellet Harbour Grand Hong Kong ligger nära Tin Hau-templet på gatan Oil Street North Point ( MTR Fortress Hill Exit A ). Som hotellgäst får ni få tillgång till eleganta bekvämligheter som t.ex. torrbastu, massagebehandling och utomhuspool.

från 1102kr.

På Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong har man inte långt till flera populära matställen i Hongkong. Det är nära Soho som ni stöter på detta fyrstjärniga boende med priser från 1102 kr per rum och natt.

från 1127kr.

EAST Hong Kong är ett hotell med en prislapp från 1127 kronor per hotellrum och där ni kan ta del av bekvämligheter som bar, restaurang och gym. Detta boende stöter du på nära Taikoo place i Hongkong och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 1152kr.

Det är i Hongkong (Cyberport) vid gatan Cyberport Road Pokfulam som du påträffar Le Meridien Cyberport, ett lyxhotell med det där lilla extra. Den glamorösa tillvaron ger en bra harmoni med bland annat kemtvätt och gym.

från 1158kr.

Ni springer på lyxiga Hong Kong SkyCity Marriott Hotel längs med gatan Sky City Road East Hong Kong International Airport nära AsiaWorld-Expo. Lyxhotellet har till exempel torrbastu och kemtvätt för sina hotellgäster.

från 1168kr.

Från CHI Residences 138 har ni på kort avstånd till flera omtyckta attraktioner som exempelvis Hong Kong Tramways och Hong Kong Skyline. Detta trestjärniga hotell påträffar du på vägen Connaught Road West Sai Ying Pun i Hongkong.

från 1229kr.

En mängd omtyckta restauranger i Hongkong påträffas inom ett kort gångavstånd till hotellet OVOLO 286 Queen's Road Central. Boendet har tre stjärnor i hotellstandard och du finner det nära Soho med en kostad från 1229 SEK för ett hotellrum.

från 1235kr.

Nära Times Square-varuhuset ligger det omtyckta hotellet Lanson Place Hong Kong som mottagit ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellgäster. Hotellstandarden för hotellet är på 4 stjärnor och med ett pris på 1235 kr är boendet lite dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 1247kr.

På J Plus Boutique Hotel finner du standardbekvämligheterna och en standard på fyra stjärnor. Boendets rum är rustade med bland annat luftkonditionering, minibar, värdeförvaringsbox och pentry.

från 1367kr.

Vid vägen Shek Tsai Po street Lantau Island stöter ni på det tjusiga hotellet Tai O Heritage Hotel beläget i Tai O Village (Lantau Island). Det glamorösa hotellet har många faciliteter som till exempel lyxfaciliteter.

Alternativa resmål...

Om Hongkong

Hong Kong är en liten ö utanför Kina. På ett sätt är Hong Kong en del utav Kina, på ett sätt är den det inte. Men på alla sätt är Hong Kong en helt otrolig stad. På de 1 104 kvadratkilometerna som Hongkong täcker trängs hela 7681 skyskrapor och cirka 6 miljoner människor.

Det här är en enastående stad som har precis allt. Otrolig shopping, badstränder, ett pulserande nattliv, romantiska promenadstråk och mycket, mycket mer. Det här är den perfekta symbiosen mellan öst och väst, Europa och Asien. Det är inte konstigt att så många besökare strömmar hit. Sen man öppnade ett helt nytt nöjesfällt, en Disneypark, 2005 dras även en hel del kinesiska turister hit. Det finns mycket att göra i Hong Kong, en speciellt populär turistattraktion är Peak Tower på Viktoriaön. Med sina 552 meter är det här Hong Kongs högsta plats och man får en utmärkt utsikt över staden. Framför allt i solnedgången är den här platsen magisk.

Hotellen i Hong Kong ligger tätt och det finns mycket att välja mellan. Här finns de riktigt exklusiva lyxhotellen och så finns det lite billigare alternativ. De absolut billigaste hotellen att söka och boka kostar inte mer än 400 kronor per natt.

Hotellkarta för Hongkong

Karta över Hongkong med hotell