Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 211-225 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 802kr.

En hel del omtyckta matställen i Barcelona finns nära hotellet Ausias Marc Apartment. Hotellrummen har priser från 802 SEK per dygn och det är nära Katedralen i Barcelona som du ni påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 817kr.

Princesa Sofia Gran Hotel, ett prisvärt spahotell med fem stjärnor som ligger nära attraktionerna Museu del Futbol Club Barcelona och MUHBA - Monestir de Pedralbes. Hotellet finns nära Camp Nou längs med vägen Plaza de Pio XII.

från 826kr.

Populära sevärdheter som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo finnes väldigt nära detta trestjärniga hotell. Det är nära Las Ramblas i Barcelona som ni hittar Citadines Ramblas Barcelona, ett hotell med hotellrum från 826 SEK och uppåt.

från 826kr.

Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic) är populära sevärdheter som ni finner nära detta fyrstjärniga logi. Från 826 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Hotel Regina nära Plaça de Catalunya i Barcelona.

från 826kr.

AC Hotel Irla by Marriott är beläget på gatan Carrer de Calvet , är ett mycket passande alternativ för företag och har en standard på tre stjärnor. Rummen kostar från 826 kronor per dygn och exempel på faciliteter för företag är kemtvätt av kläder och konferenssal.

från 834kr.

Detta spahotell är beläget i Barcelona (Sant Marti), har fyra stjärnor i standard och hotellrummen har endast det mest huvudsakliga. På hotellet ME by Melia Barcelona kan ni under lågsäsong beställa ett rum för 834 SEK.

från 834kr.

Det 4-stjärniga hotellet Silken Gran Hotel Havana har logi till ett pris från 834 kronor per natt. Detta boende finns nära Casa Batllo i Barcelona och det tillhör ej de mest billiga valen.

från 834kr.

Silken Ramblas, ett hotell med 4 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Du hittar hotellet längs med vägen Pintor Fortuny nära Les Rambles.

från 834kr.

Detta fyrstjärniga boende ligger mycket nära de populära turistattraktionerna Casa Batllo och La Pedrera - Mila House (Casa Mila). Med hotellrum från 834 kronor och uppåt är Alexandra Barcelona Hotel tyvärr inte bland de billigaste, men har en schyst placering nära Casa Mila i Barcelona.

från 836kr.

Populära sevärdheter som Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family finner du väldigt nära detta 3-stjärniga hotell. Dailyflats area Sagrada Familia ligger nära Sagrada Familia i Barcelona och är ett hotell där hotellets rum har ett pris från 836 kronor.

från 843kr.

En kort promenad från MH Apartments Suites stöter du på de välbesökta attraktionerna Church of the Sacred Family och Casa Batllo. Detta hotell ligger längs med Carrer de Girona i Barcelona och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 843kr.

I Barcelona (Centrala Barcelona) är hotellet MH Apartments Center byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Magic Fountain. Det är ett fyrstjärnigt hotell och är beläget en aning över snittpriset i Barcelona.

från 851kr.

Hotel HCC St. Moritz är ett populärt hotell med 4 stjärnor och många belåtna gäster. Detta hotell är beläget nära Casa Batllo på gatan Diputacio i Barcelona.

från 864kr.

Detta är ett 4-stjärnigt boende som finns nära populära sevärdheterna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Det är nära Triumfbågen i Barcelona som du stöter på Nh Podium, ett hotell med pris från 864 kr per dygn.

från 864kr.

Många populära matställen i Barcelona är stationerat inom ett kort avstånd till hotellet NH Barcelona Centro. Hotellet har 3 stjärnor i hotellstandard och är stationerat nära Katedralen i Barcelona med en pirslapp från 864 svenska kronor per dygn.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell