Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 271-285 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1288kr.

Det omtyckta spahotellet Miramar har femstjärnig standard och har fått beundransvärt omdöme. Detta boende stöter ni på vid gatan Placa Carles Ibanez nära Montjuic i Barcelona.

från 1292kr.

Nära Les Rambles och inte långt bort från sevärdheterna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo finnes Petit Palace Boqueria. Hotellet är bättre än många andra och har en standard på fyra stjärnor.

från 1314kr.

Det lyxiga och tjusiga hotellet Gran Hotel La Florida är byggt på Ctra. Vallvidrera al Tibidabo , i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi). Detta hotell har både gym, torrbastu och en lyxig känsla för alla hotellgäster.

från 1334kr.

Casa Fuster Hotel är ett elegant hotell nära Casa Mila vid Passeig De Gracia De. Under din underbara tid som hotellgäst på lyxhotellet kan ni få tillträde till t.ex. massagebehandling, gym och kemtvätt.

från 1336kr.

Med tak över huvudet och en klass på tre stjärnor har ni bara ett litet gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Church of the Sacred Family och Basilica De La Sagrada Familia. Det är nära Casa Batllo i Barcelona som du stöter på Family Apartment, ett hotell med pris från 1336 kronor per natt.

från 1357kr.

Det lyxiga och tjusiga hotellet Majestic Hotel & Spa Barcelona finns på Passeig De Gracia , nära Casa Batllo. Lyxhotellet har bl.a. kemtvätt och torrbastu tillgängligt för sina hotellgäster.

från 1357kr.

Nära Casa Batllo hittar du det lyxiga hotellet Majestic Residence, byggt vid Passeig de Gràcia. Den glamorösa tillvaron ger en bra harmoni med bl.a. lyxfaciliteter.

från 1376kr.

Det omtyckta hotellet Grand Hotel Central har fyrstjärnig hotellstandard och har erhållits bra betyg av tidigare hotellgäster. Hotellet finnes nära Katedralen i Barcelona på vägen Via Laietana.

från 1376kr.

Det 4-stjärniga hotellet Olivia Plaza är anpassat för affärsresenärer och ni påträffar det intill Plaza Cataluña. Du kan bli hotellgäst från 1376 kr per dygn och det finns t.ex. kemtvätt och konferenssal att ta del av.

från 1378kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Hotel Espana är mycket uppskattat av andra hotellgäster. Det är ett boende som ligger nära Gran Teatre del Liceu på Sant Pau i Barcelona.

från 1407kr.

Det är nära Sagrada Familia vid gatan Carrer de Provenca som ni påträffar Castro Exclusive Residences, ett lyxigt hotell för ett glamoröst boende. Den tjusiga tillvaron ger en lyxig vistelse med bland annat kemtvätt och massage.

från 1412kr.

Lyxhotellet Lugaris Sea The Home Concept - Apartments är stationerat i Barcelona (Sant Marti) på gatan Carrer de Vidal i de Valenciano. Detta lyxiga hotell har bl.a. lyxfaciliteter för sina gäster.

från 1427kr.

Hotel Sixtytwo Barcelona är ett fyrstjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family. Det är på vägen Passeig de Gracia nära Casa Batllo som du hittar boendet.

från 1492kr.

Ett populärt lyx-hotell som mottagit ett superbetyg är Le Meridien Barcelona som finns nära Las Ramblas. Standarden är 5-stjärnig för detta hotell och det hör ej till de billigaste hotellen i Barcelona.

från 1505kr.

Med ett litet avstånd till efterfrågade turistattraktioner som Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) och Gothic Quarter (Barri Gotic) kanske hotellet Hotel DO Plaça Reial ett fint alternativ för dig. Detta femstjärniga hotell ligger på gatan Plaça Reial i Barcelona.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell