Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 256-270 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1069kr.

Detta hotell har fyra stjärnor, finns nära Plaza de España och har hotellrum inredda med det enklaste. På hotellet Ofelias Hotel går det att under lågsäsong beställa rum för 1069 SEK.

från 1081kr.

Med ett kort gångavstånd till omtyckta attraktioner som La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Passeig de Gracia kanske hotellet Splendom Suites ett schyst boende. Det är i Barcelona längs med vägen Carrer de Valencia som du stöter på detta fyrstjärniga hotell.

från 1084kr.

Petit Palace Opera Garden är ett hotell i Barcelona med en mängd omtyckta matställen inom gångavstånd. Det är nära Las Ramblas som detta fyrstjärniga hotell påträffas med rum från 1084 svenska kronor.

från 1084kr.

Novotel Barcelona City, ett hotell med fyra stjärnor i Barcelona (Sant Marti). Du hittar detta boendet jämte Avinguda Diagonal och är ett hotell som är jämte de mest kostsamma i staden.

från 1126kr.

Det är nära Casa Batllo vid vägen Pau Claris som ni hittar Hotel Claris, ett lyxhotell ut över det normala. Det lyxiga hotellet har stiliga bekvämtligheter som exempelvis kemtvätt, gym och torrbastu.

från 1126kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det fyrstjärniga Hotel Villa Emilia vara för dig. Detta boende påträffas nära Plaza de España vid gatan Calabria i Barcelona.

från 1129kr.

Det omtyckta hotellet Hotel Murmuri har fyrstjärnig hotellstandard och har tilldelats beundransvärt omdöme. Detta boende finns nära Casa Mila längs med gatan Rambla De Catalunya i Barcelona.

från 1151kr.

Sagrada Familia Apartment är ett 4-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheter som Casa Batllo och Church of the Sacred Family. Det är på gatan Carrer Napols nära Sagrada Familia som du hittar detta hotell.

från 1163kr.

Det omtyckta hotellet Renaissance Barcelona Hotel har 5-stjärnig standard och har fått beundransvärt omdöme av hotellgäster som övernattat. Det är i Barcelona längs med vägen Pau Claris nära Casa Batllo som ni stöter på detta hotell.

från 1186kr.

Hotel Roger de Lluria Barcelona är ett elegant hotell nära Palau de la Musica Catalana vid vägen C Roger De Lluria. Det lyxiga hotellet har stiliga faciliteter som bland annat lyxfaciliteter.

från 1213kr.

Det omtyckta hotellet K&K Hotel Picasso har 3-stjärnig hotellstandard och har fått bra betyg av tidigare hotellgäster. Det är i Barcelona längs med vägen Passeig Picasso nära Triumfbågen som du finner detta boende.

från 1228kr.

Det populära hotellet Barcelona Catedral påträffas nära Katedralen i Barcelona. Boendets standard är på 4 stjärnor och anses knappast höra till de billigaste hotellen.

från 1251kr.

Pullman Barcelona Skipper är ett spahotell med bastu, massage och utomhuspool sammansmält med en stämning som är lyxig och avkopplande. Du påträffar detta femstjärniga spahotell i Barcelona (Centrala Barcelona) på Avinguda Litoral.

från 1253kr.

Håll igång konditionen under ditt besök i Barcelona med träningsanläggningen på det fyrstjärniga Hotel Primero Primera. Hotellets rum har en prislapp från 1253 kr och har standardutrustning.

från 1281kr.

La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Casa Batllo är efterfrågade sevärdheter som du finner nära detta fyrstjärniga logi. Det är nära Casa Mila i Barcelona som du hittar Guitart Grand Passage, ett boende med pris från 1281 kr per natt.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell