Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 226-240 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 872kr.

Med ett kort gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) och Gothic Quarter (Barri Gotic) kanske hotellet Hotel Duquesa de Cardona ett fint alternativ. Detta fyrstjärniga hotell ligger på gatan Passeig de Colom i Barcelona.

från 876kr.

Det trestjärniga och populära hotellet Soho Hotel är mycket uppskattat av hotellgästerna. Det är ett boende som är beläget nära Plaça de Catalunya på vägen Gran Via De Les Corts Catalanes i Barcelona.

från 876kr.

Passa på och svettas med träningslokalen på det fyrstjärniga Sensation Sagrada Familia under tiden du inte kopplar av i Barcelona. Utrustningen i hotellrummen är det vanligaste, och de har ett pris från 876 SEK per natt.

från 890kr.

Castro Exclusive Residences Telegrafo är ett 3-stjärnigt hotell som tycks vara och ligger nära sevärdheter som Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family. Du hittar boendet längs vägen Carrer del Telegraf i Barcelona (Horta-Guinardo).

från 892kr.

Populära sevärdheter som Las Ramblas och Gothic Quarter (Barri Gotic) stöter du på inte långt ifrån detta 4-stjärniga hotell. Från 892 kronor per natt kan du få hotellrum på Hotel Barcelona Universal nära Gran Teatre del Liceu i Barcelona.

från 902kr.

Melia Barcelona är stationerat intill vägen Avenida De Sarria , är anpassat för bolag och har en standard på fem stjärnor. Här företagsfaciliteter som konferenssal, kemtvätt av kläder m.m. och med ett pris från 902 kronor per natt.

från 909kr.

Det omtyckta hotellet Pulitzer finns nära Plaça de Catalunya. Detta boende har en standard på fyra stjärnor och tillhör inte de billigare.

från 910kr.

MH Apartments Family är ett fyrstjärnigt hotell som betraktas vara och är beläget i närheten av sevärdheter som Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family. Detta boende ligger längs med Carrer del Rosselló nära Sagrada Familia.

från 917kr.

Det fyrstjärniga hotellet AC Hotel Victoria Suites by Marriott hittar du nära Monestir de Pedralbes i Barcelona. Detta hotell finnes vid vägen Carrer de Beltran i Rozpide och är en aning dyrare än hotellen i mellansegmentet.

från 917kr.

Ett beundrat lyx-hotell som fått ta emot ett superomdöme är Eurostars Grand Marina som ligger i Barcelona (Centrala Barcelona). Detta boendes standard är på 5 stjärnor och har ett pris som ligger något över genomsnittet i staden.

från 927kr.

En mängd omtyckta matställen i Barcelona påträffas inom ett gångavstånd till hotellet The Mirror Barcelona. Detta boende har 4 stjärnor i klass och du finner det nära Casa Mila med en pirslapp från 927 svenska kronor för en natt.

från 940kr.

Välbesökta attraktioner som Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) och Gothic Quarter (Barri Gotic) ligger inte långt borta från hotellet Hesperia Ramblas. Hotellet hittas intill vägen C Hospital i Barcelona och har en klass på tre stjärnor.

från 958kr.

Med ett litet avstånd till omtyckta sevärdheter som La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Passeig de Gracia kanske hotellet Muntaner Apartment ett fint alternativ för dig. Boendet har en hotellstandard på 3 stjärnor och du hittar det intill vägen Carrer de Muntaner C i Barcelona.

från 962kr.

Nära Casa Mila finns hotellet Valencia Apartments som har en 3-stjärnig standard. Du hittar det på Carrer Bruc och med ett pris på 962 kronor är boendet lite dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 962kr.

Pau Claris Apartment har ett väldigt bra turistläge en bit bort från de efterfrågade attraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo. Detta boende är trestjärnigt och du finner det i Barcelona vid gatan Carrer de Pau Claris.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell