Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 241-255 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 978kr.

Nära Casa Batllo stöter du på det populära hotellet NH Calderon som mottagit ett väldigt hederligt betyg av tidigare hotellresenärer. Standarden för detta hotell ligger på fyra stjärnor och är inte vidare billigt för ett boende i staden.

från 984kr.

Ett populärt hotell som fått ta emot ett superomdöme är Hotel Condes De Barcelona som är byggt nära Casa Mila. Hotellstandarden för boendet är på 4 stjärnor och är inte vidare billigt.

från 984kr.

Gallery Hotel är ett 4-stjärnigt hotell utformat för affärsresenärer och ligger intill gatan Rossello. Hotellrummen kostar från 984 SEK per dygn och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade tjänster som företagscenter och rum för konferens.

från 985kr.

Hotel Barcelona Princess är ett hotell som är utrustat med faciliteter som bl.a. bastu, restaurang och bar. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ni springer på det längs med gatan Avinguda Diagonal i Barcelona (Sant Marti).

från 987kr.

Vasanta Hotel Boutique har ett väldigt bra läge nära till de välbesökta turistattraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo. Detta boende har en klass på 3 stjärnor och ni hittar det intill vägen Carrer de Casp i Barcelona.

från 1001kr.

Detta fyrstjärniga boende finnes ganska nära de populära sevärdheterna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Petit Palace Barcelona är ett hotell nära Palau de la Musica Catalana i Barcelona med ett pris från 1001 SEK och uppåt.

från 1001kr.

Ett beundrat hotell som fått ta emot ett superbetyg är Hotel EuroPark som är byggt nära Sagrada Familia. Klassen för detta boende ligger på 3 stjärnor och tillhör inte de absolut billigaste hotellen som du kan hitta.

från 1001kr.

Ett omtyckt hotell är Barcelo Raval som ni stöter på nära Gran Teatre del Liceu och har en mångfald belåtna hotellgäster. Detta boendes standard är på fyra stjärnor och hör inte till de billigare i staden.

från 1023kr.

Det flotta lyxhotellet Rey Juan Carlos I finns vid vägen Avd Diagonal , i Barcelona (Les Corts). Under din fantastiska tid som hotellgäst på lyxhotellet kan du få tillträde till bl.a. torrbastu, kemtvätt och spaanläggning.

från 1023kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta matställen i Barcelona är B-Hotel ett attraktivt hotell. Hotellet har 3 stjärnor i standard och är beläget nära Plaza de España med en kostad från 1023 kronor per natt.

från 1026kr.

En kort promenad från H10 Catalunya Plaza ligger de populära attraktionerna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Boendet hittas längs med Placa Catalunya i Barcelona och har en klass på 3 stjärnor.

från 1034kr.

Det omtyckta hotellet Hilton Diagonal Mar Barcelona har fyrstjärnig standard och har tilldelats bra utlåtande av hotellgäster som övernattat. Det är ett hotell som finns i Barcelona (Sant Marti) på gatan Passeig Taulat.

från 1042kr.

Efterfrågade attraktioner som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo ligger på gångavstånd från hotellet Hotel Advance. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och du finner det utmed vägen C Sepulveda i Barcelona.

från 1042kr.

Från Hotel Petit Palace Museum har du en bit bort till många välbesökta sevärdheter som t.ex. La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Gothic Quarter (Barri Gotic). Detta hotell har en standard på fyra stjärnor och ni påträffar det intill gatan Diputacio i Barcelona.

från 1061kr.

Från Grandom Suites har ni kort avstånd till några stycken populära attraktioner som exempelvis La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Hotellet påträffas intill gatan Placa del Doctor Letamendi i Barcelona och har en klass på fyra stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell