Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 16-30 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 703kr.

Det extremt billiga hotellet Comfort Inn Bellerose har en prislapp från 703 svenska kronor per natt och har faciliteter som är det vanligaste. Boendet har två stjärnor som klass och hittas nära Belmont Park i New York.

från 742kr.

En liten bit bort från attraktionerna Wicked och Top of the Rock Observation Deck stöter du på Pod 51, ett 3-stjärnigt hotell som är enkelt utan att förkasta kvalitén. Detta hotell finns nära Chrysler Building längs vägen E St.

från 767kr.

Detta tvåstjärniga boende finns nära de välbesökta attraktionerna New York Public Library och Bryant Park. Hotel 31 är stationerat nära Empire State Building i New York och är ett billigt boende där rummen har ett pris från 767 svenska kronor per natt.

från 767kr.

Det billiga hotellet Belnord Hotel har framför allt det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Det är i New York (Upper West Side) och utmed gatan West Street som du hittar detta tvåstjärniga boende.

från 767kr.

Hotel 17 är ett billigt hotell i New York med flera omtyckta restauranger inom kort gångavstånd. Detta boende har 2 stjärnor i standard och du finner det i New York (Union Square) med ett pris från 767 kronor för en natt.

från 767kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått fina omdöme av tidigare hotellgäster så kan möjligtvis det tvåstjärniga Holiday Inn Express Hotel & Suites Meadowlands Area vara för er. Det är ett billigt hotell som påträffas i Carlstadt (Jersey City - Meadowlands) på Paterson Plank Road i New York.

från 767kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som ligger ganska nära välbesökta sevärdheterna Empire State Building och Broadway. Från 767 kr per dygn kan du få rum på det billiga Quality Inn Convention Center nära Times Square i New York.

från 767kr.

Ett omtyckt hotell som fått ett superomdöme är Hilton New York Fashion District som påträffas nära Empire State Building. Klassen är fyrstjärnig för hotellet och det hör absolut till de mest billiga.

från 767kr.

Du har inte långt till en mängd välbesökta turistattraktioner som American Museum of Natural History och The Metropolitan Opera från hotellet On The Ave New York. Boendet har en hotellstandard på 4 stjärnor och du finner det intill vägen Broadway at W St i New York.

från 774kr.

På Seton Hotel finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellet är väldigt billigt och rummen är rustade med det vanligaste.

från 806kr.

Four Points by Sheraton Manhattan SoHo Village är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte speciellt långt ifrån sevärdheter som High Line och The Lion King at the Minskoff Theatre. Det är på gatan Charlton St nära New York University som du hittar detta boende.

från 806kr.

Hotel Newton är ett hotell med 3 stjärnor i betyg i New York (Upper West Side). Det är längs Broadway som du påträffar detta boende och är ett mycket billigt alternativ med en kostnad på 806 kronor per natt.

från 832kr.

Det omtyckta hotellet Hampton Inn Carlstadt ligger nära MetLife Stadium. Boendets klass är på 2 stjärnor och det är definitivt bland de billigaste hotellen.

från 832kr.

Det extremt billigahotellet The Solita Soho Hotel, an Ascend Hotel Collection Member påträffas inom gångavstånd till åtskilliga bra matställen i New York. Det är i New York (East Village - Lower East Side) som ni finner detta 3-stjärniga hotell med en pirslapp från 832 kronor.

från 832kr.

På Hotel Grand Union bor du mycket billigt och har inte långt till många populära restauranger i New York. Hotellrummen kostar från 832 svenska kronor per dygn och det är nära Empire State Building som man ni stöter på detta trestjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell