Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 46-60 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 922kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett perfekt hotell med ett kort avstånd till omtyckta attraktioner som Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building. Det är nära Rockefeller Center i New York som ni finner Holiday Inn Express New York City Fifth Avenue, ett billigt boende med hotellrum från 922 svenska kronor som billigast.

från 923kr.

Det trestjärniga hotellet Wyndham Garden Chinatown är ett väldigt bra alternativ för bolag och ni stöter på det längs Bowery. Hotellrummen kostar från 923 SEK per natt och på hotellet hittar du bl.a. företagsanpassade faciliteter som kemtvätt av kläder och rum för konferens.

från 954kr.

Med tak över huvudet och en standard på tre stjärnor har ni inte långt till de populära attraktionerna Broadway och Top of the Rock Observation Deck. Hotel 373 Fifth Avenue är ett billigt hotell nära Empire State Building i New York med en kostnad från 954 kr och uppåt.

från 961kr.

En liten bit från The GEM Hotel-SoHo, an Ascend Hotel Collection Member hittar du de populära attraktionerna Greenwich Village och Tenement Museum. Boendet är stationerat längs med vägen E Houston St i New York och har en standard på 3 stjärnor.

från 961kr.

Park 79 Hotel, ett hotell med två stjärnor i betyg nära Central Park. Du finner detta boendet byggt jämte gatan W Street och tillhör de billiga valen.

från 961kr.

Residence Inn by Marriott New York Manhattan/Times Square är ett 3-stjärnigt hotell som anses vara prisvärt och är beläget i närheten av sevärdheter som Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck. Detta hotell påträffas nära Times Square längs Avenue Of The Americas.

från 961kr.

På det fyrstjärniga hotellet Hudson kan ni få njuta av kärlekenpå bästa sätt i New York. Det är nära Lincoln Center for the Performing Arts i New York som du stöter på hotellet och där ni kan boka rum från 961 svenska kronor och uppåt.

från 961kr.

På det billiga hotellet Wyndham Garden - Manhattan Chelsea West får ni tillgång till bekvämligheter som är standardutrustning till en kostnad från 961 svenska kronor. Hotellet har tre stjärnor som klass och är stationerat nära Empire State Building i New York.

från 961kr.

På Hyatt Place New York Midtown South bor man billigt och har inte långt till flera omtyckta restauranger i New York. Rummen har ett pris från 961 SEK och det är nära Empire State Building som man du hittar detta trestjärniga boende.

från 980kr.

Från Holiday Inn Express - Madison Square Garden har du på kort avstånd till många populära sevärdheter som bland annat The Lion King at the Minskoff Theatre och Broadway. Det är i New York längs med vägen W St som du hittar detta trestjärniga logi.

från 980kr.

En kort bit från Holiday Inn New York City Midtown 31st Street finnes de välbesökta sevärdheterna Times Square och Broadway. Detta trestjärniga hotell finnes på gatan West Street i New York.

från 981kr.

Hotellet Best Western Plus President Hotel at Times Square hittar du nära Broadway med en tre standard. Det är på W St Broadway & Avenue som detta boende påträffas och får betraktas som ett billigt boende i New York med hotellrum från 981 kronor.

från 981kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det 3-stjärniga Hampton Inn New York - 35th Street - Empire State Building vara något för dig. Hotellet är billigt och du hittar det vid W St nära Empire State Building i New York.

från 981kr.

Ett omtyckt hotell som fått ta emot ett superomdöme är DoubleTree by Hilton New York City - Financial District som påträffas nära Battery Park. Detta hotell är fyrstjärnigt och är ett prisvärt val i New York.

från 986kr.

Det företagsvänliga Wingate by Wyndham Manhattan Midtown är ett trestjärnigt hotell intill W St. Rum för konferens och kemtvätt av kläder är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har en kostnad från 986 SEK.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell