Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 106-120 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1154kr.

Hotel Mela har ett väldigt bra läge en bit bort från de populära turistattraktionerna Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building. Det är i New York vid gatan W St som du finner detta 4-stjärniga boende.

från 1154kr.

Ett beundrat hotell är Fairfield Inn by Marriott New York Manhattan/Fifth Avenue som du hittar nära Empire State Building och har en hel del nöjda gäster. Det populära boendet har 3 stjärnor i klass och med en kostnad för 1154 kronor per hotellrum vilket anses som en vanlig prisnivå för staden.

från 1154kr.

Vid gatan Washington St påträffar du det företagsvänliga hotellet World Center Hotel med en standard på fyra stjärnor. Du kan bli gäst från 1154 svenska kronor per natt och det finns t.ex. konferensrum och kemtvätt av kläder att nyttja.

från 1154kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter hittar du på hotellet Comfort Inn Chelsea. Boendet har en klass på 2 stjärnor och ni hittar det nära Empire State Building längs med vägen W St.

från 1154kr.

Detta trestjärniga hotell finns hyfsat nära de efterfrågade sevärdheterna Central Park och Top of the Rock Observation Deck. Det är nära Rockefeller Center i New York som ni hittar Ameritania at Times Square, ett hotell med rum från 1154 SEK per natt.

från 1154kr.

På Wellington Hotel har man nära till många omtyckta matställen i New York. Hotellrummen kostar från 1154 kr per natt och det är nära Rockefeller Center som ni du finner detta trestjärniga boende.

från 1154kr.

Hampton Inn Madison Square Garden Area Hotel är ett populärt hotell med 3 stjärnor och otroligt många belåtna gäster. Det är nära Empire State Building vid gatan W Street som du hittar detta hotell i New York.

från 1154kr.

Hotellet Carvi Hotel New York är stationerat inom gångavstånd till en mängd toppkrogar i New York. Det är nära Rockefeller Center som ni påträffar detta trestjärniga hotell med priser från 1154 kr per rum.

från 1154kr.

The Belvedere Hotel är ett hotell med ett pris från 1154 kronor per dygn och där ni kan nyttja faciliteter som bar, restaurang och gym. Du påträffar detta hotell nära Broadway i New York med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 1154kr.

Hotellet Club Quarters, opposite Rockefeller Center har bekvämligheter som tillexempel bar, gym och restaurang. Det är nära Rockefeller Center och utmed vägen West St Entrance A som ni stöter på detta 3-stjärniga boende.

från 1154kr.

Med tvåstjärnig standard är detta ett perfekt boende en liten bit från populära turistattraktioner som 9/11 Memorial och Manhattan Skyline. Med rum från 1154 SEK och uppåt är Cosmopolitan Hotel - Tribeca förmodligen inte billigast, men har en bra placering nära World Trade Center - Ground Zero i New York.

från 1154kr.

Courtyard by Marriott New York City Manhattan Midtown East är ett populärt hotell med många tillfredställda gäster sedan tidigare och hittas nära Rockefeller Center. Det populära hotellet har tre stjärnor i klass och det tillhör ett mellansegment i pris med 1154 kr för ett hotellrum.

från 1154kr.

På det fyrstjärniga hotellet Fitzpatrick Manhattan Hotel kan du få njuta av passionen på nytt i New York. Rummen kan ni boka från 1154 SEK och du hittar hotellet nära Rockefeller Center i New York.

från 1154kr.

Hotellet Hotel Stanford ligger inte mer än en bit bort från sevärdheter som Top of the Rock Observation Deck, The Lion King at the Minskoff Theatre och Broadway. Detta boende är tämligen bra i pris och har en standard på tre stjärnor.

från 1155kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som påträffas hyfsat nära populära sevärdheterna Top of the Rock Observation Deck och Central Park. Med hotellrum från 1155 kronor är Hampton Inn Times Square North inte en del av de mest billiga, men har ett läge nära Broadway i New York.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell