Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 91-105 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1089kr.

The Court - A St Giles Premier Hotel finns längs gatan East Street, är anpassat för företagsverksamheter och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsfaciliteter som större konferensrum, kemtvätt av kläder m.m. och med ett pris från 1089 svenska kronor.

från 1089kr.

Populära turistattraktioner som Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building finnes en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. The Mansfield Hotel finns nära Grand Central Terminal i New York och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum kostar från 1089 kr.

från 1089kr.

The Paramount - A Times Square, New York Hotel är ett drömlikt hotell med fyra stjärnor i standard. Det är nära Broadway i New York som du påträffar hotellet och där du kan boka rum från 1089 SEK och uppåt.

från 1089kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som hittas hyfsat nära omtyckta turistattraktionerna High Line och The Lion King at the Minskoff Theatre. Four Points by Sheraton Manhattan - Chelsea är beläget nära Empire State Building i New York och är ett hotell där hotellrummen har en prislapp från 1089 kr per dygn.

från 1089kr.

Detta tvåstjärniga boende påträffas väldigt nära de välbesökta attraktionerna Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building. Comfort Inn Times Square South Area är ett hotell nära Times Square i New York med priser från 1089 SEK för ett rum.

från 1089kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga GEM Hotel - Chelsea, an Ascend Hotel Collection Member ger er en möjlighet att röra sig under ditt besök i New York. Exempel på det som finns i rummen på hotellet är standardutrustning, och kostnaden för dem ligger från 1089 SEK.

från 1089kr.

Hilton Garden Inn New York/West 35th Street har en standard på tre stjärnor och en träningslokal att styrketräna i under er vistelse i New York. Utrustningen i hotellrummen är det vanligaste, och de har en prislapp från 1089 svenska kronor per natt.

från 1096kr.

Park Central New York Hotel är ett förtrollande vackert boende med fyra stjärnor, ett perfekt val för det nyblivna förhållandet. Boendet är stationerat nära Rockefeller Center i New York och du kan boka ett rum på hotellet från 1096 SEK per natt.

från 1097kr.

Hampton Inn Manhattan/Times Square South är ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Times Square. Detta hotell hittar du på vägen West Street och med ett pris på 1097kr per rum ligger det vid genomsnittet i kostnad.

från 1102kr.

Hotel Indigo NYC Chelsea är ett populärt hotell med flera nöjda gäster och påträffas nära Empire State Building. Boendets standard är på 4 stjärnor och med ett pris på 1102 kronor per natt vilket tycks som en vanlig prisnivå för staden.

från 1109kr.

Chelsea Star Hotel & Hostel är ett boende som kostar från 1109 kronor per natt och där du kan nyttja faciliteter som anses nödvändiga. Det är nära Empire State Building i New York som ni påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 1128kr.

Hotellet Metro Apartments är stationerat inom gångavstånd till en mängd topprestauranger i New York. Detta boende har tre stjärnor i klass och ni påträffar det nära Times Square med en kostad från 1128 kr för ett rum.

från 1147kr.

Det trestjärniga och populära hotellet Staybridge Suites Times Square är mycket uppskattat av tidigare gäster. Detta hotell ligger nära Times Square på vägen W Street i New York.

från 1152kr.

Holiday Inn Nyc - Lower East Side är ett trestjärnigt hotell med träningsanläggning som ger dig chansen till styrketräning under din vistelse i New York. Utrustningen i rummen på hotellet är standardutrustning, och de ligger från 1152 kr per natt.

från 1154kr.

Det företagsanpassade Hampton Inn Manhattan-Seaport-Financial District är ett trestjärnigt hotell på Pearl Street. Rummen kostar från 1154 kr per natt och exempel på faciliteter för företag är bolagscenter och rum för konferens.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell