Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 121-135 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1157kr.

Det mysiga hotellet Hilton Manhattan East har en hotellstandard på 4 stjärnor och är ett utmärkt alternativ för en romantisk resa. Från 1157 SEK per dygn kan du få rum på hotellet för och hotellet stöter ni på nära Chrysler Building i New York.

från 1160kr.

Det populära hotellet Comfort Inn Theatre District har tvåstjärnig standard och har erhållits bra utlåtande av hotellgäster som övernattat. Det är ett hotell som är byggt nära Broadway längs med gatan W St i New York.

från 1160kr.

Det trestjärniga hotellet The New York Renaissance Home bedöms vara och ligger en bit ifrån turistattraktionerna The Museum at FIT och Apollo Theater. Du finner detta hotell längs med gatan West Street i New York (Harlem).

från 1170kr.

I New York (SoHo - Tribeca) stöter du på detta trestjärniga hotell med rum furnerade med standardutrustning. Du kan boka ett rum för 1170 kronor per natt på hotellet Holiday Inn SoHo.

från 1205kr.

En mängd omtyckta matställen i New York är stationerat nära hotellet Jolly Hotel Madison Towers. Det är nära Grand Central Terminal som detta trestjärniga boende ligger med rum från 1205 kr och uppåt.

från 1218kr.

Detta trestjärniga hotell påträffas väldigt nära de efterfrågade sevärdheterna Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck. Det är nära Times Square i New York som du finner Distrikt Hotel New York City, an Ascend Collection Hotel, ett hotell med hotellrum från 1218 kr.

från 1218kr.

Tribeca Blu Hotel är ett hotell i New York med många populära matställen inom kort gångavstånd. Detta hotell har två stjärnor i klass och är stationerat i New York (SoHo - Tribeca) med priser från 1218 svenska kronor per dygn.

från 1218kr.

Efterfrågade turistattraktioner som Broadway och Top of the Rock Observation Deck finner du inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Det är nära Empire State Building i New York som du påträffar Hotel Metro, ett boende med hotellrum från 1218 kronor per natt.

från 1218kr.

Med ett kort gångavstånd till populära sevärdheter som Broadway och Top of the Rock Observation Deck kanske hotellet Comfort Inn Manhattan ett schyst alternativ. Det är i New York vid W St som ni stöter på detta 2-stjärniga logi.

från 1218kr.

City Club Hotel är ett mysigt och romantiskt boende med 4 stjärnor i hotellstandard. Hotellrummen kan du reservera från 1218 kr och du hittar hotellet nära Broadway i New York.

från 1218kr.

Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck är omtyckta attraktioner som du hittar inte långt ifrån detta 2-stjärniga logi. Med hotellrum från 1218 kr är Manhattan Broadway Budget Hotel förmodligen inte billigast, men har ett läge nära Times Square i New York.

från 1251kr.

Times Square och Broadway är välbesökta attraktioner som du hittar nära detta 2-stjärniga hotell. Best Western Convention Center Hotel är byggt i New York (Hell's Kitchen) och är ett hotell där hotellets rum har ett pris från 1251 kronor per natt.

från 1255kr.

King and Grove Williamsburg, ett trestjärnigt hotell i New York i Brooklyn (Williamsburg). Det är på N St som ni finner detta boende och med en kostnad på 1255kr per rum befinner det sig ganska nära genomsnittet i kostnad.

från 1257kr.

På Andaz Wall Street - a Hyatt Hotel hittar du hotellrum från 1257 kronor och en standard på fyra stjärnor. Det billiga boendet påträffar ni nära Federal Reserve Bank of New York.

från 1271kr.

I New York (Chinatown) är hotellet Howard Johnson Manhattan Soho placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Tenement Museum och St. Paul's Chapel. Med boendets standard på två stjärnor bedöms boendet vara relativt enkelt.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell