Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 16-30 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 350kr.

Nära Triumfbågen och inte långt ifrån sevärdheterna Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family stöter ni på Residencia Melondistrict Marina. Hotellet har en enstjärnig standard och hör absolut till de boende i Barcelona som är vänligast mot plånboken.

från 351kr.

Hotel Del Comte är ett extremt billigt hotell i Barcelona med en hel del omtyckta matställen inom gångavstånd. Hotellrummen kostar från 351 SEK per dygn och det är i Barcelona (Centrala Barcelona) som man ni hittar detta 2-stjärniga hotell.

från 355kr.

På Hotel Teatre Auditori bor du mycket billigt och har inte långt till flera omtyckta matställen i Barcelona. Hotellet har tre stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Sagrada Familia med en kostad från 355 SEK per natt.

från 355kr.

På Hotel Sant Antoni finner du standardfaciliteterna och en standard på 2 stjärnor. Detta boende anses vara oerhört billigt och hotellets rum har standardutrustning men med värdeförvaring.

från 368kr.

Det trestjärniga hotellet Aparthotel BCN Montjuic har rum till ett pris från 368 kr och uppåt. Boendet tycks vara riktigt billigt och ni påträffar det nära Plaza de España i Barcelona.

från 372kr.

Hotel Amrey Sant Pau är ett väldigt billigt boende med en prislapp från 372 SEK per natt och där ni kan nyttja faciliteter som är de mest väsentliga. Hotellet har en tvåstjärnig klass och hittas i Barcelona (Horta-Guinardo).

från 373kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Travelodge Barcelona Hospitalet ett bra och väldigt billigt boende med hotellrum från 373 kronor och uppåt. Hotellet hittar ni nära Barcelonamässan och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 376kr.

Hotel Eurostars Angli finns längs gatan Carrer d'Anglí , är ett väldigt passande val för företag och har en standard på fyra stjärnor. Kemtvätt av kläder och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 376 SEK per dygn.

från 376kr.

Omtyckta sevärdheter som Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) och Gothic Quarter (Barri Gotic) ligger inte långt borta från boendet AinB Born-Damas. Boendet har en hotellstandard på 3 stjärnor och ni hittar det intill vägen Carrer de Les Dames i Barcelona.

från 379kr.

På hotellet Zenit Conde De Borrell får du bo med en standard på fyra stjärnor och rum på hotellet från 379 kronor per natt. Hotellet är väldigt billigt och du påträffar det i Barcelona (Centrala Barcelona).

från 379kr.

Santa Marta är ett tvåstjärnigt hotell i Barcelona. Hotellrummen är utrustade med bl.a. värdeförvaringsbox, Internet och AC.

från 379kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är väldigt billigt och ligger i Barcelona (Eixample) med hotellrum som är inredda med det vanligaste. På hotellet Sunotel Aston går det att under lågsäsong få rum från 379 SEK.

från 379kr.

I Barcelona (Sant Gervasi) och nära sevärdheterna La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Barcelona Egyptian Museum stöter du på Hotel Zenit Barcelona. Hotellet har en fyrstjärnig standard och är ett oerhört prisvärt hotell med en kostnad på 379 kr per natt för ett rum.

från 379kr.

Nära sevärdheterna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Casa Batllo stöter du på Hotel Medium Monegal, ett tvåstjärnigt hotell som är tämligen enkelt. Du stöter på detta boende längs gatan Pelayo nära Plaça de Catalunya.

från 387kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd omtyckta restauranger i Barcelona är det väldigt billiga Hotel Caledonian ett tilltalande hotell. Detta hotell har tre stjärnor i klass och du stöter på det nära Plaça de Catalunya med en kostad från 387 svenska kronor för en natt.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell