Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 76-90 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 468kr.

I Barcelona (Sant Gervasi) hittar ni detta billiga hotell som är trestjärnigt och där hotellets rum är inredda med exempelvis AC, minibar och värdeförvaringsbox. På hotellet Hotel Alberta går det att under lågsäsong beställa ett rum från 468 SEK.

från 471kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotel Solvasa Barcelona har 4 stjärnor i hotellstandard och hittas vid C Ciencias. Rummen har en kostnad från 471 svenska kronor per dygn och på hotellet finns t.ex. företagsanpassade faciliteter som konferenssal och bolagscenter.

från 472kr.

Det mysiga boendet H10 Marina Barcelona har en standard på 4 stjärnor och är ett självklart val för en kärleksfull vistelse i Barcelona. Boendet hittas nära Triumfbågen i Barcelona och du kan få ett rum på hotellet från 472 svenska kronor per dygn.

från 478kr.

Med ett prisvärt hotell och en klass på tre stjärnor har du nära till de välbesökta turistattraktionerna El Tablao de Carmen och Magic Fountain. Från 478 SEK kan ni få rum på det billiga AinB Eixample-Entença nära Plaza de España i Barcelona.

från 479kr.

Med ett kort avstånd till en hel del populära matställen i Barcelona är det billiga AinB Gothic-Jaume I ett tilltalande hotell. Detta boende har 3 stjärnor i standard och ligger nära Katedralen i Barcelona med ett pris från 479 SEK per dygn.

från 479kr.

AinB Eixample-Miró är ett hotell som betraktas som billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som endast betraktas som standard. Detta boende har tre stjärnor i standard och du stöter på det vid vägen Carrer d'Entenca nära Plaza de España.

från 485kr.

Med ett kort gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Church of the Sacred Family och Casa Batllo kanske hotellet Ayre Hotel Caspe ett schyst boende. Detta fyrstjärniga hotell hittar du på gatan Carrer de Casp i Barcelona.

från 485kr.

Hotellet Aparthotel Atenea är byggt enbart en bit från sevärdheter som Parc de l'Espanya Industrial, Museu del Futbol Club Barcelona och Finca Guell. Hotellet har en 4-stjärnig standard och som räknas som överkomligt för plånboken.

från 485kr.

Nära Plaza de España är hotellet Evenia Rocafort placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Magic Fountain och Las Ramblas. Detta boende är rätt så billigt och har en klass på 3 stjärnor.

från 487kr.

På Carrer d'Alaba hittar ni det företagsanpassade hotellet NH Diagonal Center med en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen kostar från 487 SEK per dygn och på hotellet hittar du till exempel företagsanpassade tjänster som bolagscenter och kemtvätt av kläder.

från 488kr.

Ayre Hotel Rosellon finns på vägen Carrer del Roselló , är anpassat för etablissemang och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, större konferensrum m.m. och med ett pris från 488 kronor per dygn.

från 492kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som finns nära välbesökta turistattraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och La Pedrera - Mila House (Casa Mila). Från 492 svenska kronor per natt kan ni få hotellrum på det billiga Eurostars Cristal Palace nära Casa Batllo i Barcelona.

från 493kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett utmärkt hotell inte långt ifrån välbesökta sevärdheter som Magic Fountain och El Tablao de Carmen. Det är nära Plaza de España i Barcelona som ni stöter på Aparthotel Atenea Calabria, ett boende med priser från 493 SEK per dygn.

från 493kr.

Internacional Cool Local Hotel är ett 3-stjärnigt boende med en kostnad från 493 svenska kronor per rum. Det är nära Las Ramblas i Barcelona som ni stöter på detta hotell och det är tämligen bra i pris.

från 501kr.

En liten bit bort från attraktionerna Casa Batllo och La Pedrera - Mila House (Casa Mila) finner du Hotel Amister Barcelona, ett fyrstjärnigt hotell som är bättre än genomsnittet. Det är i Barcelona (Centrala Barcelona) längs vägen Avinguda Roma som boendet ligger.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell