Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 31-45 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 387kr.

Med bekvämligheter som exempelvis hälsoklubb, bastu och restaurang är Hotel Porta Fira ett trevligt och mycket billigt boende med rum från 387 kr och uppåt. Hotellet har en fyrstjärnig hotellstandard och är byggt nära Barcelonamässan.

från 388kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Laumon kostar från 388 svenska kronor per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Hotellet har tre stjärnor som hotellstandard och är beläget nära Sagrada Familia i Barcelona.

från 388kr.

Efterfrågade attraktioner som Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family ligger en kort bit från boendet Acta Ink 606. Detta 3-stjärniga hotell påträffar ni på gatan Carrer de Mallorca i Barcelona.

från 401kr.

På Confortel Auditori bor du väldigt billigt och har inte långt till en hel del omtyckta restauranger i Barcelona. Det är nära Triumfbågen som ni stöter på detta 3-stjärniga boende med priser från 401 SEK per rum och natt.

från 401kr.

Hotel AB Viladomat är ett hotell som bedöms vara väldigt billigt och har faciliteter som bara bedöms vara grundläggande. Hotellet har tre stjärnor i standard och du stöter på det utmed Carrer de Viladomat i Barcelona (Centrala Barcelona).

från 401kr.

Från Confortel Bel-Art har du inte långt till några stycken efterfrågade turistattraktioner som exempelvis Church of the Sacred Family och Basilica De La Sagrada Familia. Boendet finns längs med gatan Lepant i Barcelona och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 402kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Ronda Lesseps har främst det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Detta boende har tre stjärnor i standard och du springer på det längs vägen Carrer Ballester nära Park Güell.

från 409kr.

Med logi på ett fräscht boende och en standard på två stjärnor har du inte långt till de efterfrågade attraktionerna Magic Fountain och Gothic Quarter (Barri Gotic). Med hotellrum från 409 kr och uppåt är Parallel billigt med ett läge nära Montjuic i Barcelona.

från 410kr.

På Hesperia Metropol bor ni mycket billigt och har inte långt till många omtyckta matställen i Barcelona. Det är nära Gran Teatre del Liceu som detta trestjärniga boende är beläget med rum från 410 kr och uppåt.

från 410kr.

Hesperia Del Mar är ett mycket billigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Hotellet påträffar du längs gatan Carrer d'Espronceda som är belägen i Barcelona (Sant Marti) och har en klass på fyra stjärnor.

från 410kr.

Hotellet Ayre Hotel Gran Via har en fyrstjärnig klass och rum till en kostnad från 410 SEK per natt. Detta boende är extremt billigt och ni stöter på det nära Plaza de España i Barcelona.

från 410kr.

Du har ett stenkast bort till några omtyckta sevärdheter som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) från hotellet AinB Las Ramblas-Ample. Detta logi är trestjärnigt och ni finner det i Barcelona längs med Carrer Ample.

från 411kr.

De mest betydelsefulla faciliteter finner du på det billiga hotellet AinB Picasso-Corders. Boendet har en standard på 1 stjärna och du springer på det nära Katedralen i Barcelona på Corders.

från 417kr.

Från The Praktik har ni inom gångavstånd till flera populära turistattraktioner som bland annat Gothic Quarter (Barri Gotic) och Church of the Sacred Family. Boendet har en klass på två stjärnor och du hittar det intill vägen Diputacion i Barcelona.

från 417kr.

Detta mycket billiga hotell stöter du på i Barcelona (Zona Franca), har 4 stjärnor och hotellrummen är utrustade med exempelvis luftkonditionering, safebox och TV (Lokala kanaler). På Best Western Alfa Aeropuerto går det att få ett rum för 417 riksdaler.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell