Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 61-75 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 448kr.

En liten bit bort från sevärdheterna Nova Mar Bella beach och Gava Mines Archaeological Park finner du Attica 21 Barcelona Mar, ett fyrstjärnigt hotell som är bättre än många andra. Hotellet finns utmed Calle Provencals i Barcelona (Poblenou).

från 448kr.

Chic & basic Ramblas är ett hotell med 3 stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Boendet är billigt och rummen är rustade med exempelvis pentry, värdeförvaringsbox och AC.

från 455kr.

Ett beundrat hotell är Wilson Boutique Hotel som du hittar nära Casa Mila och har en mångfald tillfredställda gäster sedan förut. Boendet har en standard på 3 stjärnor och med ett lågt pris på 455 kr per natt.

från 455kr.

Nära Plaza de España ligger detta fyrstjärniga och väldigt billiga hotell med hotellrum försedda med bland annat TV (Lokala kanaler), minibar och värdeförvaringsbox. På Sercotel Abbot Barcelona går det att få ett rum för 455 riksdaler.

från 455kr.

I Barcelona (Sant Gervasi) ligger detta trestjärniga och billiga hotell med hotellrum inredda med bl.a. minibar, AC och värdeförvaring. På Bonanova Suite är det möjligt att boka ett rum från 455 kr som billigast.

från 455kr.

Nära Monestir de Pedralbes är hotellet Husa Pedralbes byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Finca Guell och MUHBA - Monestir de Pedralbes. Det är ett trestjärnigt hotell och får anses som ett billigt val i Barcelona med rum från 455 kronor.

från 455kr.

Hotel Front Maritim Barcelona, ett prisvärt hotell med 4 stjärnor som ligger nära attraktionerna Nova Mar Bella beach och Gava Mines Archaeological Park. Hotellet ligger i Barcelona (Poblenou) längs med gatan Paseo de Garcia Faria.

från 456kr.

Med fyrstjärnig hotellstandard är detta ett utmärkt boende nära till efterfrågade attraktioner som Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic). Sunotel Central påträffas nära Plaça de Catalunya i Barcelona och är ett väldigt billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 456 svenska kronor per natt.

från 458kr.

Med tak över huvudet och en hotellstandard på två stjärnor har ni nära till de efterfrågade attraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Las Ramblas. Med hotellrum från 458 kronor och uppåt är Acta Mimic billigt med en schyst placering nära Gran Teatre del Liceu i Barcelona.

från 458kr.

Hotellet Hotel 4 Barcelona är mycket billigt och har faciliteter som bastu, restaurang och massagebehandling. Boendet har en klass på fyra stjärnor och du hittar det i Barcelona (Poblenou) på vägen C doctor Trueta.

från 459kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan möjligtvis det 4-stjärniga AC Hotel Som by Marriott vara för er. Detta väldigt billiga boende finns nära Barcelonamässan vid vägen Arquitectura.

från 459kr.

Detta fyrstjärniga hotell är väldigt billigt och påträffas i Barcelona (Sant Marti) där rummen har AC, minibar och värdeförvaring. Detta hotells namn är Vincci Maritimo och det är möjligt att lägga beslag på ett hotellrum för 459 kr per natt.

från 459kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superomdöme är Vincci Bit som är byggt i Barcelona (Sant Marti). Klassen är fyrstjärnig för detta boende och får bedömas som ett billigt boende med rum från 459 kronor.

från 467kr.

Detta billiga hotell hittar du nära Plaça de Catalunya, har tre stjärnor i standard och hotellrummen har utrustning som exempelvis AC, värdeförvaring och minibar. Gran Ronda Hotel är namnet på detta boende och du kan beställa ett rum på hotellet för 467 kr när det inte är högsäsong.

från 468kr.

Du har nära till en mängd omtyckta sevärdheter som Las Ramblas och Gothic Quarter (Barri Gotic) från hotellet Hotel Millenni. Boendet påträffas vid vägen Ronda San Pau i Barcelona och har en hotellstandard på 4 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell