Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 91-105 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 501kr.

I Barcelona (Sants-Montjuic) är hotellet Hotel Medium City byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Placa Espanya och El Tablao de Carmen. Med detta hotells standard på 4 stjärnor betraktas detta hotell vara tämligen billigt.

från 501kr.

Det företagsvänliga hotellet Hotel Derby Barcelona har 4 stjärnor i standard och är byggt längs Loreto. Företagstjänster och kemtvätt är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 501 svenska kronor.

från 501kr.

Det trestjärniga hotellet Astoria har logi till ett pris från 501 kronor per natt. Hotellet påträffas nära Casa Mila i Barcelona och det bedöms vara tämligen billigt.

från 501kr.

Med trestjärnig hotellstandard är detta ett idealiskt boende en liten bit från efterfrågade attraktioner som Casa Batllo och La Pedrera - Mila House (Casa Mila). Balmes är ett hotell nära Casa Mila i Barcelona med ett pris från 501 svenska kronor för en natt.

från 517kr.

En kort promenad från Eurostars Monumental finner ni de välbesökta attraktionerna Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family. Detta boende påträffas vid vägen Consell De Cent i Barcelona och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 523kr.

NH Numancia är ett hotell med 3 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell är ganska billigt och rummen är utrustade med t.ex. värdeförvaringsbox, minibar och luftkonditionering.

från 523kr.

H10 Itaca är ett hotell med 4 stjärnor nära Plaza de España. Du hittar det beläget jämte gatan Avenida Roma och är ett boende i Barcelona som anses som överkomligt.

från 523kr.

NH Forum är ett hotell som finns i Barcelona (Les Corts) och inte långt bort från sevärdheterna Parc de l'Espanya Industrial och Placa Espanya. Med hotellets standard på tre stjärnor betraktas hotellet vara tämligen bra i pris.

från 523kr.

H10 Montcada är ett populärt hotell med fyra stjärnor och väldigt många tacksamma hotellgäster. Det är nära Katedralen i Barcelona längs med gatan Via Laietana som ni finner detta billiga hotell.

från 524kr.

NH Belagua, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som ligger nära sevärdheterna La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Guell Park. Detta hotell finns i Barcelona (Sant Gervasi) längs med gatan Via Augusta.

från 530kr.

Med bekvämligheter som bland annat spaanläggning, pub och massage är Hotel Fira Congress ett fint och billigt hotell med rum från 530 SEK. Detta hotell har en fyrstjärnig hotellstandard och är stationerat nära Barcelonamässan.

från 531kr.

Hotel Suizo har ett pris från 531 svenska kronor per natt och har faciliteter som är standardutrustning. Detta hotell har 3 stjärnor som klass och finnes nära Katedralen i Barcelona.

från 531kr.

Detta fyrstjärniga boende är byggt hyfsat nära de populära turistattraktionerna Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Hotel Gotico finns nära Katedralen i Barcelona och är ett billigt hotell där hotellets rum kostar från 531 svenska kronor.

från 531kr.

Nära Katedralen i Barcelona och inte långt från sevärdheterna Casa Batllo och Gothic Quarter (Barri Gotic) finnes Gran Hotel Barcino. Hotellet är relativt bra i pris och har en standard på 4 stjärnor.

från 531kr.

Casa con Estilo - Guest House är ett hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Detta boende är tvåstjärnigt och du hittar det längs med gatan Calle Balmes º ª i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi).

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell